Fem reisemål for nerde-romantikk

Nerd med dårlig Ctrl på romantikken? Prøv et av disse nerdereisemålene, og kanskje er det Delete for alle kjærlighetsproblemer.

Publisert
Sist oppdatert

Om du har en stor lidenskap for data, mat, tegneserier, biler eller klokker - uansett hva det skulle være, så er svaret på utfordringen å finne steder der det ferdes likesinnede. Her er ti forslag til reisemål for nerder, kanskje oppstår det søt musikk mellom tastetrykkene.

På nerdecruise med geekcruises.
På nerdecruise med geekcruises. Vis mer


GeekCruises

MacMania i Panamakanalen eller Middelhavet, Photoshop Fling i Karibia eller Linux Lunacy i Middelhavet - med GeekCruises/InSight Cruises er mulighetene mange. Her får du lære noe nytt, samtidig med at du treffer andre mennesker med samme interesser som deg. Og når nerdetingene er unnagjort, er det fritt fram for en romantisk middag eller en midnattsdukkert i bassenget om bord ...

På nett: geekcruises.com

Tokyo

Tokyo er himmelrik for teknologifriken, og bydelen Akihabara er nerdeparadis nummer én. Her finner du butikker med det siste og mest fantastiske innenfor gadgets og duppeditter, og ikke nok med det: Her finnes det kaféer hvor kelnerne er utkledd som animerte figurer. Finner du ikke en åndsfrende i denne dammen, vet vi ikke helt hvor du skulle finne en ...

På nett: Forslag til noen kaféer her.

Comic-Con

Denne firedagers messen trakk fulle hus og over 125.000 tegneserie- og sci-fi-fantaster fra hele verden under årets messe. Neste dato for Comic-Con International, er 24.-27. juli 2008, i San Diego, California. Kle deg opp som din yndlings tegneseriefigur og bli med på festen utover natta på et av de tilliggende hotellene.

På nett: comic-con.org

Sidi Driss Hotel

Dette hotellet i tunisiske Matmata er stedet for Star Wars-fans. Stedet har vært kulisser for Luke Skywalkers hjemplanet Tatooine i Star Wars-filmene. Her er underjordiske ganger og hvelvede rom. Stedet ligger 450 kilometer fra Tunis og 40 kilometer fra Gabes. Det er kun 20 rom, og prisen er rundt 10 dollar per hode, inkludert frokost.

Tribeca Grand.
Tribeca Grand. Vis mer


Tribeca Grand Hotel

Dette hotellet i New York må være drømmen for enhver Mac-fan eller for deg som elsker å teste ut det nyeste nye innen multimedia-teknologi - i alle fall dersom du får bestilt rommet iStudio. Dette rommet er spekket med det siste fra Apple, det være seg film, foto, lyd, mm. Frister du med dette utdtyret for en felles nerdefrende, bør det ikke by på store problemer med å få selskap på suiten ...

På nett: tribecagrand.com


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer