Fem gode hoteller

Vi har plukket ut fem gode hoteller i Paris.

  1. Maisons Int. de la Jeunesse et des Etudiants. Er du på sparebluss og mellom 18 og 30 år, kan du bo billig i tre fasjonable herskapshus midt i Marais. Det er ingen mulighet til å forhåndsbestille, du må møte opp samme dag. Her bor du bra for under 200 kroner natten. 11, rue du Fauconnier. Tlf: +33 1 42742345.
  2. Luksus! Nyt luksustilværelsen på fasjonable Hôtel Ritz. Men det koster! Her må du ut med hele 4.482 kroner natten for det minste rommet, men så bor du også på samme hotell som de største stjernene i verden. Dette var det siste stedet prinsesse Diana oppholdt seg før hun døde.
  3. Le Crillon er et annet godt alternativ for deg med sans for det luksuriøse. Hotellet ble bygget i 1775 og ligger midt på Place de la Concorde. Hotellets gourmet-restaurant har hele to stjerner i Michelin-guiden, og er du klar for en drink etter maten finner du den berømte Buddha Bar rett bak hotellet. De enkleste dobbeltrommene koster den nette sum av kroner 4.700,-
  4. Grand Hôtel Haussmann ligger midt i byen og har forholdsvis høy standard men overkommelig pris. Dobbeltrommene koster 1.170 kroner, og trippelrom får du for kroner 1.190. Mye hotell for pengene, og bra beliggenhet i forhold til både severdigheter og shopping.
  5. Artikkelen fortsetter under annonsen

  6. Hôtel Newton Opéra ligger i det 8. arondissement, sentralt i Paris. Kan være et artig alternativ for deg som skal være i Paris i tre netter inkludert natten mellom søndag og mandag. Her kan du da kjøpe en feriepakke for to personer som består av: Dobbeltrom i tre netter inkl. frokost-buffet, en halv flaske champagne på rommet, middag på en av de typiske Montmartre-restaurantene, båttur på Seinen, samt en helaften søndagkveld på cabaret Pao Brazil med middag og vin inkludert. Vanlig pris på dobbeltrommene er 1230 kroner, så pakkeprisen er så vist ingen rip off.