Fellesferien i fokus

Ukens vinnerbilder setter norsk feriefølelse i fokus. Det syns juryen passer bra nå midt i fellesferien.

Vi har kommet til tredje runde av sommerens store 12189>fotokonkurranse på DinSide Reise. Hit kan du sende dine beste feriebilder, og bli med i konkurransen om et flunkende nytt digitalkamera. Alle ukevinnerne får i tillegg et undervannskamera i premie.

Tidligere vinnere

Vann og sommer kan synes å være uløselig knyttet til hverandre. I foregående runder har vi latt oss sjarmere av spretten 12615>vannlek fra Thailand og 12920>øde strandvandring i Chile. Også denne ukens vinnerbilde har med vann å gjøre.

Smaragdgrønt havvann

Klart, norsk sommerhav.
Foto: Geir Mork Foto: Geir Mork
Klart, norsk sommerhav.
Foto: Geir Mork Foto: Geir Mork Vis mer

Vinnerbildet denne uken er fotografert av Geir Mork som forteller følgende om motivet.

- Bildet er fra et fiskevær ytterst i havgapet på Vestlandet. Nærmere bestemt Veidholmen utenfor Smøla på Nordmøre. Slik kan strandkanten også se ut i triste sommer-Norge midt i juli.

Ikke et sørgelig syn i juryens øyne. I en reiseredaksjon blir man lett bortskjemt med bilder av smaragdgrønne hav fra de fjerneste avkroker i verden. Men man behøver altså ikke reise lenger enn til det norske havgapet for å finne det klareste vann og i tillegg flotte tareskoger man ikke finner maken til i varmere farvann. Fellesferien kan være god også i Norge selv om været er skiftende. I alle fall om man er interessert i vakker natur. Det er 13183>dette bildet et klart bevis på.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vann fra oven

Guro i Danmark.
Foto: Jan-Erik Berger Foto: Jan-Erik Berger
Guro i Danmark.
Foto: Jan-Erik Berger Foto: Jan-Erik Berger Vis mer

Mange nordmenn velger å feriere i deilige Danmark. Spesielt de med små barn. Men deilige Danmark kan også få sin andel av skikkelig nordisk sommervær. Altså regn…

Jan-Erik Berger har fått et skikkelig 13188>blinkskudd av sin datter Guro på ett og et halvt år under en våt feriedag i Danmark tidligere i sommer. Hva gjør det vel om det regner bare man er skikkelig kledd? Et teknisk godt bilde av et sjarmerende barn i ekte nordisk sommerklima, gir andreplass i denne ukens runde av sommerkonkurransen.

Reiselyst

Om våte nordiske feriebilder gir deg kløe etter å benytte passet, kan du finne de siste restplassene på DinSide Reises oversikt. Har du allerede vært på tur kan du dele dine erfaringer og opplevelser med andre lesere i reiseguiden. Skriver du inn en artikkel her, eller til denne epostadressen, kan du bli med i vår andre sommerkonkurranse. Her kan forfatterne av de beste reisebrevene vinne en feriereise og reisebøker.