Feite menn i Japan

Har du sansen for store, fettdissende menn skulle du definitivt vært i Tokyo nå. Her står både prestisje og penger på spill i den store mai-turneringen Nihon Sumo Kyokai – ukens hotspot!

Publisert

Sumo-sporten kan for mange se ut som en idiotisk sport for overvektige menn, men det er likevel østlig mystikk over Sumoen og dens ritualer som har røtter mer enn 1500 år tilbake i tid.

Gammel tradisjon

Rått parti...
Rått parti... Vis mer

Når du er i Japan bør du definitivt få med deg en sumokamp. Dette er gammel tradisjon og historie som japanerne er meget stolte av. Sumobryterne er faktisk meget høyt respektert! Blant mange japanske kvinner regnes kraftkarene som sexsymboler av rang, og de er nasjonalhelter med en kjendisstatus som er større enn hva de fleste norske idrettsutøvere kan skryte på seg.

Følg rikishiene i dohyoen…

...eller ikke?
...eller ikke? Vis mer

De kjempende i denne turneringen kalles rikishi – menn av stor styrke. De utkjemper sine kamper i dohyoen – sumoringen. Den består av en rektangulær leirplatform med en ring av strå og leire på toppen. Den deltakeren som først går i bakken innenfor ringen, eller blir dyttet helt ut av ringen, taper kampen.

Det er ingen vektbegrensninger – en rikishi kan derfor risikere å kjempe mot en motstander som veier dobbelt så mye.

Disse leder

Turneringen varer frem til 24. mai. Etter den 13. dagen er dette gutta som ligger best an til å bli mester:

AKEBONO, KAIO
TAKANOHANA
CHIYOTAIKAI TOCHINOHANA


Se på for 4000,-

Vil du sitte ringside på de beste plassene må du ut med hele 4.000 kroner for moroa! Men i følge turneringens internettsider, har disse setene vært utsolgt i lang tid.

I følge Mr.Jet kan du komme deg til ukens hotspot Tokyo fra den nette sum av 8600,- kroner!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer