Favoritter for familien

Familien skal på tur, hvor reiser du? Vi ba charterselskapene plukke fram sine beste tips.

Rødehavet kan kanskje friste noen i vinter?
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Rødehavet kan kanskje friste noen i vinter?
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Apollo – Egypt

Apollo åpner for vinterreiser til Sharm El Sheik. Egypt har vist seg som et svært så populært reisemål for nordmenn. Apollo har en avtale med luksushotellet Hilton Dream Beach Resort (4+), hvor du kan få romslige to- og treroms leiligheter. Langgrunne strender og hele syv svømmebasseng skal lokke barnefamiliene som er på jakt etter noe ekstra. Apollo publiserer priser og kataloger først i mai måned.

Star Tour – Gran Canaria

Gran Canaria – Blue Village Monte Feliz. Familieanlegget har blitt kåret til best i test av VG. Her får du en to roms leilighet i en uke i januar for kr 5.595 per person. Barna sover i ekstraseng og reiser for halv pris. To voksne og to barn reiser dermed for kr 18.786. Da er avbestillingsbeskyttelse, flytillegg og barnepass i bamseklubben inkludert.

Saga Solreiser – Gran Canaria

Nok en reise til Gran Canaria. Saga anbefaler nyheten Hotell Duna Golf, med sine tre stjerner pluss. Her får du stort basseng og flotte bungalower. Hotellet ligger i Maspalomas. To voksne og to barn reiser ned i desember for kun kr 14.880.

Ving – Fuerteventura

Ving anbefaler også Kanariøyene, men som familieøy velger de Fuerteventura, kjent for sine flotte strender. Øya er for øvrig av svenske Aftonbladet pekt ut som barnas nye favoritt i en artikkel fra mars i år. Ving anbefaler hotell RIU Oliva Beach (3+) som ligger ved stranden fem kilometer fra sentrum av Corralejo. Hotellet har et stort basseng og barnebasseng, der de lover temperaturer i vannet på minst 22 grader. Familien på fire får en to-romsleilighet og en ukes opphold fra 13.080 (dersom barna er under tolv.) Denne prisen gjelder avreise fra Oslo 13.12.01. Ving forteller at du i vinter kan fly til Fuerteventura både fra Oslo, Stavanger og Sandefjord.

Sjekk tipsene for julefeiringen her.