Får booke om Bulgariaferie gratis

Oslo (NTB): Apollo lar engstelige foreldre booke om Bulgaria-reisene til barna gratis, etter oppslagene i media om turister som har blitt utsatt for vold og kriminalitet.

Publisert
Sist oppdatert

Ifølge informasjonssjef i Apollo, Helen Begby, er det spesielt reisene til unge under 18 år som reiser alene, som kan bookes om eller avbestilles uten store kostnader, melder NRK.

- Vi ønsker ikke at folk skal føle seg tvunget til å reise et sted de ikke vil, så vi møter med stor forståelse og prøver og finne løsninger, sier hun.

Overdriver

Informasjonssjefen mener imidlertid at mediene overdriver problemene i Bulgaria og at situasjonen er den samme på andre feriesteder i Sør-Europa. Men hun anbefaler foreldre å tenke over hvor de sender ungdommene sine.

- Hvis jeg hadde vært forelder ville jeg aldri latt en 16-åring reise alene til Syden. På samme måte som at jeg aldri ville latt dem gå alene ut på byen i Norge, sier Berby.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer