Familietipsene

Av: Sindre Storvoll

Spillmoro på Science Centre. Vis mer


Singapore Science Centre er moro-læring fra A til Å. Det koster mellom 6 og 9 dollar å komme inn, og senteret er best egnet for de mellom 6 og 9 år. Som familie er det nok mye alle kan lære om naturvitenskap, logikk og matematikk, uten at det blir videre avansert for de minte heller. Det er mye du ikke vet, og dette er en enkel måte å komme i bunns i uvitenheten. Da DinSide løste billett, var turen kommet til data- og TV-spill. Ulike utstillinger går parallelt med naturvitenskapens faste inventar.

Åpent 10-18 hele uka unntatt mandager. Senteret ligger i Jurong, en steinkast fra Snow City.

Snow city
Har barna hjemlengsel eller trenger en nedkjøling fra tropevarmen i Singapore, kan snøbyen være løsningen. Snow City har 1.200 kvadratmeter kunstig snø innendørs. Senteret har egne opplegg for barn, bryllup, bedrifter og bursdager.

1 time: 12 dollar / time
2 timer: 18 dollar / 2 timer

Prisen inkluderer jakke, støvler og bruk av gummiring til å ake på. Leie av ski og snowboard er vesentlig dyrere.

Åpent 10:30-18:30 hele uka unntatt mandager. Senteret ligger i Jurong, en steinkast fra Singapore Science Centre.

Bukit Timah Nature Reserve
Like nord for sentrum ligger er landets største konsentrasjon av regnskog lagt inn under et reservat. Her finnes diverse ikke-nordiske dyr og 800 ulike planter som har sitt opphav i Singapore.

Palau Ubin. Den lille øya nord for Changi Village er motsetningen til urbansentrum; rolige strender og en harmonisk atmosfære. Øya er liten nok til å sykle rundt, og er fortsatt den beste måten å oppleve fiskelandsbyene (med populær sjømat), de hellige templene, kokosnøttpalmene og de øde strendene.