Fajitas og tortillas for 2.995!

Vi gned oss i øynene, men det var sant. Mexico for 2.995 om du reiser på søndag.

Palmesus i førjulstiden. Kan man ha det bedre?
Palmesus i førjulstiden. Kan man ha det bedre? Vis mer


Vi kan nesten ikke huske sist vi presenterte et reisekupp i denne klassen. Billigere enn dette er det omtrent ikke mulig å få det, så vi måtte selv inn på Vings egne sider for å sjekke at det faktisk var en realitet.

Det er bare å ta seg fri umiddelbart og kaste seg på flyet til Cancun i Mexico. For kun 2.995 tar Ving deg til hele Amerikas partysted. Tilbud hvor reiesbyrået mer eller mindre "pælmer" billetten etter deg kommer ikke ofte, så dette er en sjanse noenav dere der ute må kaste dere på.

>>Her finner du Oslotabellen.
>>her finner du tabellen for hele landet.
>>Søk etter flere restplasser her.

Det var nesten så vi i redaksjonen vurderte å holde kuppet for oss selv, reise til Mexico og arbeide derfra i to uker. Så kjipe er vi ikke, så vi lar dere også få ta del i herligheten.

Jula kommer tydeligvis tidlig fra Ving i år, og tro det eller ei, de "gir" bort to uker med uspesifisert bosted for kun 4.395 kroner til samme reisemål.

Billige "vanlige" steder

Fra Bergen og Stavanger har du nå muligheten til å sikre deg en uke i Funchal i Portugal for ikke mer enn 595 kroner. Heller ikke dette er et dårlig tilbud, så har du en uke til overs før jul er det bare å kaste seg på flyet.

Fra Oslo får du billetter til Tenerife og Gran Canaria til under tusenlappen, men de billigste charterbillettene til Tenerife finner vi i Trondheim hvor du kommer deg til vulkanøya for kun 695 kroner.

>>Her finner du Oslotabellen.
>>Her finner du tabellen for hele landet.
>>Søk etter flere restplasser her.