Få vannmassasje uten å bli våt

Nytt og fancy apparat på danskebåten. DinSide har testet.

Hilde Bredesen, daglig leder og fysioterapeut ved Aquamassage Norge, hjelper massasjelystne kunder med å sette i gang programmet. Foto: Per Ervland
Hilde Bredesen, daglig leder og fysioterapeut ved Aquamassage Norge, hjelper massasjelystne kunder med å sette i gang programmet. Foto: Per ErvlandVis mer

Danskebåten prøver hardt å kvitte seg med harry-stempelet om dagen. Nå er det nemlig luksus og velvære som står på menyen.

Tirsdag 1. mars åpnet Oslo-Frederikshavn-båten Stena Saga sin nye spa-avdeling på 750 kvadratmeter. Se bilder av spaet her!

Stena Saga har brukt to måneder på å gjøre konferanserommene til spaområdet "PURE Nordic Spa". For 150 kroner får du fri tilgang på blant annet basseng, boblebad og sauna, men du har også muligheten til å benytte deg av behandlingsrommene.

Danskebåten er ikke hva den en gang var ... Se forvandlingen!

Vannmassasje med klær på

På et av disse behandlingsrommene kan du faktisk få vannmassasje av maskinen "Aquamassage", som er et av de nye tilbudene til Stena Saga.

I forbindelse med åpningen av det nye spaet fikk DinSide testet denne spennende massasjetypen. Vi fikk hjelp av Hilde Bredesen, daglig leder og fysioterapeut ved Aquamassage Norge.

Selve massasjen er like effektivt som sterke hender, og er perfekt for deg som ikke liker å bli tafset på av fremmede mennesker. Alt du trenger å gjøre er å ta av deg skoene, så er du klar.

Se video her!

Les også: Danskebåtens beste og billigste

Slik fungerer den

Når maskinen blir slått på, blir kroppen dekket av en vanntett duk, som gjør at du får full massasje på tre sider av kroppen.

SLIK VIRKER DET: Her kan du stille inn tid, styrke og høyden din, så oppfører maskinen seg deretter. Foto: Per Ervland
SLIK VIRKER DET: Her kan du stille inn tid, styrke og høyden din, så oppfører maskinen seg deretter. Foto: Per Ervland Vis mer


De første minuttene føles det litt uvant, men etter noen minutter føles det helt naturlig og avslappende. Hvis du er litt klaustrofobisk av deg, vil du sannsynligvis føle deg litt fanget inni maskinen. Men slapp av - den er ikke farlig.

Styrken på massasjen kan også varieres, og det er bare å si ifra om du foretrekker hard massasje, midt i mellom eller mild massasje.

Selve massasjesystemet bråker en del, men dette hører du ikke takket være et hørselvern med lydsystem.

Stena Saga har pyntet seg. Sminken kostet 60 millioner.

Brukervennlig

Apparatet er enkelt å betjene, og du kan klikke på en fjernkontroll underveis for å påvirke hvor strålene skal massere deg.

Dersom du foretrekker å få massasje på korsryggen, er det for eksempel bare å holde inn knappen når strålene treffer det ideelle punktet.

Det koster 200 kroner for en halvtime og 400 kroner for en time. Og du er 100 prosent tørr etterpå. Heldigvis!