Eventyrlig lekkert og vanvittig dyrt

VILLA: En ballsal, landingsplass for helikopter, sengeplass til 40 og 25.000 dollar per uke? Her er verdens mest himmelske ferieboliger.

Villa dar Liquama i Marracech, Marokko får du leid hos Luxurypropertyrentals.com

Foto: Luxurypropertyrentals.com Foto: www.luxurypropertyrentals.com, ikke til gjenbruk
Villa dar Liquama i Marracech, Marokko får du leid hos Luxurypropertyrentals.com

Foto: Luxurypropertyrentals.com Foto: www.luxurypropertyrentals.com, ikke til gjenbruk Vis mer

Eventyrlig lekkert og vanvittig dyrt

 1. Feriebolig - unngå fellene


Bytt ut solveggsappelsin, boksemat, vri åtter og fjellbekkbad med en solskinnsvilla med ballsal i Mexico, Marokko eller Frankrike. Eller bare drøm om det.

Tips til leie av billig feriebolig

Fristende fasiliteter

En rekke aktører tilbyr utleie av velutstyrte ferieboliger, ofte med egen tjenerstab, og svømmebassenget er et must. Og vil du leie en celebritetsvilla, er pengene det eneste som kan hindre deg fra det. En rekke tilbydere i Europa og USA har spesialisert seg på velutstyrte ferieboliger for dem med sans for og penger nok til å la seg varte opp av tjenere, private kokker, toscansk silke, marmorbadekar, private landingsplasser for helikopter, spa og andre fristende fasiliteter.

Marokko

Hos Luxurypropertyrentals.com kan du leie Dar Liquama eller Dar Louisa med 17 tjenere. Når du ikke blir vartet opp av tjenerne kan du nyte hammamen, trimme på tennisbanen dulle i spaet eller plaske i bassenget. Prisene starter på 7.900 euro, tilsvarende 65.570 kroner per uke i lavsesongen, men det er også mulig å leie kun enkelte rom bare for en natt.

 • Dar Liquama
 • Toscanske Villa Lucias bad.

Foto: Luxurypropertyrentals.com Foto: .luxurypropertyrentals.com, ikke til gjenbruk
  Toscanske Villa Lucias bad.

  Foto: Luxurypropertyrentals.com Foto: .luxurypropertyrentals.com, ikke til gjenbruk Vis mer


  Toscana, Italia

  En juvel blant italienske villaer, skryter utleiebyrået, Luxerypropertyrentals.com, om sin Villa Lucia i landsbyen Vorno i det nordlige Toscana. Huset har ni rom utstyrt med vakre himmelsenger, silkegardiner og marmorbad. Utleieprisen starter på 13.500 dollar, tilsvarende 86.670 kroner i dagens kurs, for en uke i lavsesongen, oktober til mai. Vil du leie Villa Lucia må du ut med 144.450 kroner per uke. I prisen inngår to tjenere og en chef, men det vil det vil bli fakturert også for mat, telefon, klesvask og lignende.

 • Villa Lucia
 • Karibia

  Unusualvillatrentals.com tilbyr, som navnet antyder, uvanlige villaer. DinSide falt for Villa Bleumarine på Saint Martin i det karibiske hav. Villaen består av fem værelser, vinkjeller, boblebad, svømmebasseng og landingsplass for helikopter. Huset ligger tilbaketrukket, men har likevel sjøutsikt. Og husets stilkodeks? Karibisk avslappet og overdådig luksuriøst. Prisen er 10.000 dollar per uke (cirka 65.700 kroner) i den karibiske lavsesongen, mai til desember.

  Unusuealvillarentals har cirka 2.000 boliger i sin utleieportefølje og prisene starter på 1.000 dollar.

 • Villa Bleumarine
 • Agent 007 og andre celebriteter

  Fine rekreasjonsmuligheter på Villa Bleumarine på Saint Martin.
Foto: Unusualvillarentals.com Foto: Unusualvillarentals.com ikke til gjenbruk
  Fine rekreasjonsmuligheter på Villa Bleumarine på Saint Martin.

  Foto: Unusualvillarentals.com Foto: Unusualvillarentals.com ikke til gjenbruk Vis mer


  Lei agent 007s litterære opphav, Ian Flemings villa, på Jamaica for 40.000 - 77.000 dollar per uke. Villaen har svømmbasseng, tennisbane, sengeplass til 20, full stab og strandutsikt. Et lite ekstra pluss: eiendommen har en egen liljedam med eksotisk fisk.

  “Would the books have ever been written if I had not been living in the gorgeous vacuum on a Jamaican holiday? I doubt it."

  Etter å sett utleieselskapet Villasoftheworld.com, beskrivelse av Fleming-villaen skjønner DinSides reiseredaksjon hvorfor ikke vi har skrevet mange bøker den siste tiden.

  Villasoftheworld.com har 3.000 villaer i sin portefølje, sortert etter land og emner, der iblant celebritetsvillaer, hvor også Mick Jaggers og prinsesse Margarets eiendommer på den karibiske øya Mustique er lagt ut for leie.

 • Ian Fleming
 • Fransk riviera-luksus

  Hos Villasoftheworld.com kan du også velge boliger på den franske riviera. I Juan les Pins, kan du for eksempel leie Villa Istoria, en 12.000 kvadratmeter stor eiendom med ballsal, svømmbasseng og fem bad.

 • Villa Istoria
 • Hva med penthouse på Copacabana under Rio-karnevalet?

Foto: Goin2travel.com/
  Hva med penthouse på Copacabana under Rio-karnevalet?

  Foto:
  Goin2travel.com/ Vis mer


  Samba-bolig i Rio

  Få med deg Copacabana og sambaen fra en penthouse-terrasse. Boligen har fasiliteter som som badstue, takterrasse, kontor, alt av brunevarer og Internett-tilgang. Leiligheten er ifølge bildene pent møblert.

  I karnevalsperioden kan boligen leies for 12.000 dollar, p.t. 76.800 kroner for to netter. For ett døgn må du ut med 575 dollar, 3.680 kroner: denne prisen tilsvarer overnatting på luksushotell.

 • Goingtotravel.coms bilder

  Mer om feriebolig

  Slottseventyr
  Ny hotelluksus i London
  Verdens dyreste hoteller
  Haute couture hotell
  Jentene elsker minibaren