Europeisk storbyshopping

Sprit opp førjulstiden og julegavene med shopping i europeiske storbyer.

Kjøp spennende julegaver på Londons markeder, her fra Old Spitafields market.
Foto: Stine Okkelmo Foto: Stine Okkelmo Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Weekendtur med shopping i Praha, eller dagsturer til Paris, London eller Amsterdam fra Oslo.

Du som bor i områdene rundt Ålesund, Bergen, Stavanger, Kristiansand, Trondheim, Molde eller Kristiansund kan ta en dagstur til Oslo for rett under 1.000-lappen.

Dagsturer

SAS og Braathens ønsker adventstiden velkommen med dagsturpriser på flyreisen. Foruten å komme deg til Oslo for rett under 1.000-lappen, kan du ta dagsturer til London, Amsterdam, Brüssel, München, Paris og Frankfurt for drøye 1.300 kroner. Dagsturer til København eller Stockholm selges for hhv 1.200 og 1.100 kroner. Reisen må foretas på en lørdag.

Weekend

For deg som helst unngår stressende shopping og gjerne vil ha andre opplevelser på kjøpet, finnes det mange tilbud på weekendturer. Dersom du er ute etter absolutt billigste utvei, finnes det også andre muligheter enn fly – for eksempel buss tur-retur Oslo-Praha for 850 kroner. Vel og merke dersom man er to som reiser i følge.

Vi har sjekket prisene til Praha, Amsterdam, Paris og London, og i tiden fram mot jul kan du få fly og hotell i to netter for rundt 3.000 kroner, både til Paris, Amsterdam og London.
Harrods i London er allerede julepyntet, og julenissen har vært på daglige besøk i leketøyavdelingen siden 3. november, så det er bare å møte opp med julegaveønskene.

Les mer om Praha, Amsterdam, Paris og London.

  • Her finner du priseksempler på storbyshopping i Paris, Praha, Amsterdam og London