Et knippe ferieboliger

Villa med plass til seks personer ved Côte d'Azur. Foto: Bon Vacances
Villa med plass til seks personer ved Côte d'Azur. Foto: Bon Vacances Vis mer

Lei ferievilla i sommer

  1. Et knippe ferieboliger


Hus med basseng langs Côte d'Azur

Villa i Saint-Raphaël på 135 kvm med seks sengeplasser, egen hage og basseng. Villaen har tre soverom, to bad, kjøkken og stue med peis. Det er tre kilometer til stranda, og huset ligger bare noen kilometer fra golfbane, tennisbane og hesteridning. Tre kilometer fra sentrum av Saint-Raphaël.

Côte d'Azur er Frankrikes populære middelhavskyst. Her ligger feriebyer som Cannes, Antibes og Nice på rekke og rad, og hit flokker turister fra hele verden om sommeren.

Norwegian har flybilletter til Nice i juni for 1.465 kroner t/r. I juli spretter prisene opp til 1.865 kroner t/r. Ryanair flyr til Maresille, og i juni koster billetten nede i 220 kroner t/r, mens i juli ligger prisen på fra 1.575 kroner t/r. SAS Braathens har flybilletter til Nice i juni for 2.566 kr t/r. I juli koster de billigste billettene 3.341 kroner t/r.

Pris: Fra 1.367 euro/11.115 kroner i juni til 2.957 euro/24.050 kroner i juli og august.

På nett: Bon Vacances

Utsikt over Sab Baronto fra bassenget. Foto: Provacances
Utsikt over Sab Baronto fra bassenget. Foto: Provacances Vis mer


Leilighet i Toscana

18 fullt utstyrte leiligheter på 40-50 kvm i landsbyen San Baronto, mellom Pisa (40 km) og Firenze (35 km). Leilighetene har ett soverom met dobbeltseng, og en sovesofa i stuen. Totalt fire sengeplasser. Lite kjøkken, bad og en privat balkong. Felles solterrasse og basseng. Parkering.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Landsbyen San Baronto ligger sentralt til for utflukter til Toscanas turistmagneter. Toscana er kjent for landsbyenes middelalderarkitektur, vinen og maten.

Nærmeste flyplasser i Pisa og Firenze. Norwegian flyr til Pisa, og de billigste billettene koster ned i 1.200 kroner i juni og august. Ryanair flyr også til Pisa, og tur/returbilletter koster helt nede i 196 kroner i juni.

Pris: 513 euro/4.160 kr per uke i juni og september, 622 euro/5.050 kr per uke i juli og august.

På nett: Provacances

Luksus langs Costa del Sol. Foto: Jessica Villa
Luksus langs Costa del Sol. Foto: Jessica Villa Vis mer


Stor villa ved Costa del Sol

En stor villa med sengeplasser til 12 personer fordelt på seks soverom. Villaen har fire bad og en stor spisestue. Fullt utstyrt kjøkken med spiseplass, hage og basseng. Villaen ligger i Alhaurin del la Torre, en landsby vest for Malaga. Fem minutters kjøring til stranden.

Costa del Sol er Spanias største turistmagnet. Malaga er den største byen, men Marbella trekker flere turister. Puerto Banus litt vest for Marbella, er lekeplassen til de rike og berømte

Pris: 1.750 pund/14.225 kroner per uke i juni og september, 2.250 pund/18.300 per uke i juli og august.

På nett: Jessica Villas


Villa på Ibiza

Villa med seks sengeplasser, svømmebasseng og egen hage på to mål like utenfor Santa Eulalia, øst på Ibiza. Fire soverom, tre bad, stue, spisestue og kjøkken. Stranden ligger 2,5 kilometer unna. Det ligger også en golfbane og et ridesenter i nærheten.

Ibiza = fest er kanskje det første mange tenker. Men Ibiza er mye mer enn uteliv og disco. Det er i San Antonio du finner det heftigste utelivet. Resten av øya er like rolig og idyllisk som andre middelhavsperler.

Norwegian har flybilletter til Ibiza i juni for 1.546 kroner.

Pris: 950 pund/11.500 kroner i juni, 1.150 pund/14.000 kroner fra 30. juni til 13. juli og 1.450 pund/17.500 kroner fra 14. juli til 14. september.

På nett: Owners Direct

Villa ved Frankrikes Atlanterhavskyst. Foto: Holidaylets.net
Villa ved Frankrikes Atlanterhavskyst. Foto: Holidaylets.net Vis mer


Villa ved Bassin d'Arcachon i Frankrike

Villa med ni sengeplasser, hvorav to på en sovesofa i stuen ved Pyla, munningen av Bassin d'Arcachon, ved Frankrikes Atlanterhavskyst. Villaen har svømmebasseng i hagen, men ligger bare 500 meter fra stranden. Ellers har villaen to bad, et dusjrom og tre separate toaletter, fullt utstyrt kjøkken, peis og terrasse med utegrill. I tilknytning til villaen ligger to leiligheter som også bruker svømmebassenget. Leier man villaen og leilighetene, er det tilsammen 19 sengeplasser.

Nærmeste flyplass er Bordeaux, som ligger 65 kilometer unna. Norwegian har flybilletter til Bordeaux for 755 kroner i juni, og 1.417 kroner i juli.

Pris: Villaen (maks ni pers) koster 1.650 euro/13.400 kroner per uke i juni, og 2.680 euro/21.800 kroner i juli og august.

På nett: Holidaylets.net