Er du en ekte strandløve?<br />
Foto: Morten Holbein Foto: Morten Holbein
Er du en ekte strandløve?
Foto: Morten Holbein Foto: Morten HolbeinVis mer

Er du en strandløve?

Bikini, volleyball og Ipanema – det smaker av sol, sommer og strender. Men hvor mye vet du egentlig om strender? Ta den store strandløvetesten.

Det er ikke lenge igjen. Tiden for å eksponere ridebukselår, slengpupper, skummetmelk-farget hud og rumper med vaffelmønster. Sol, sommer og hete dager på stranda.

Enkelte kaster seg uredd inn trange badebukser eller i små bikinier som minner mest om tanntråd, og spankulerer avslappet rundt på stranden med en mine som forteller at de er dronning på sandhaugen. De er i sitt riktige element og intet er dem ukjent her!

Andre kler av seg skjorta bak en stein og bader helst når ingen ser det. Man eksponer da heller ikke legemet i verken volleyballmatcher eller i andre aktiviteter på stranda.

Er du helt på strandas store helt eller en ensom fiskebolle? Hvor mye kan du om bade- og strandliv? Ta DinSide Reises store strandtest.

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Her finner du svarene - ikke kikk før du har tatt testen.

Ut på tur?

Frister et aldri så lite avbrekk i hverdagen? I restplassoversikten finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille charterreiser, får du oversikten her.

Lurer du på om flyet er i rute? Det kan du finne det ut på vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.