Er du en skiekspert?

Test deg selv - går det unna i svingene eller er det totalt kladdeføre?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det skrytes gjerne høylydt av at nordmenn er født med både en og to ski på beina. Men er det egentlig slik? Milde vintre og flere utenlandsreiser har gjort mange av oss til komplette skiidioter, i den forstand at vi knapt vet foran og bak på en skibinding. Her er testen som skiller skieksperten fra resten av bermen. Lykke til!

Beklager – dette element er ikke lenger tilgjengelig.


Du kan teste deg selv på andre områder også:

Redd for nedoverbakkene

Skiekspert eller novise?
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk
Skiekspert eller novise?
Foto: Lars Brubæk Foto: Lars Brubæk Vis mer

Det er ikke bare beinskjøre kvinner og engelskmenn som lar seg skremme av heftige nedoverbakker. I Statistisk Sentralbyrås ferieundersøkelse fra 1999, viser det seg at hele 24 prosent av oss syns det er meget vanskelig å kjøre ned en bratt og litt svingete løype. Heldigvis for skifabrikantene, er det fortsatt 46 prosent som ikke syns dette er noe problem.

Hele 60 prosent av de spurte i denne undersøkelsen hadde imidlertid ikke vært på skitur det siste året. Så kom du dårlig ut i vår skiekspert-test, kan det være du er i godt selskap.

Skiekspert eller totalt kladdeføre? Her finner du fasiten i skitesten.

Reiselyst?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Flere gode tips for hvordan ferien blir rimelig finner du i Reis Billig skolen. Er du ute etter å bestille charterferie for sommeren, kan du finne de fleste tilbudene i markedet ved hjelp av vårt chartersøk.

Ta en titt i Din Reiseguide, og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.