Er dette verdens mest sexy hotell?

Verdens mest sexy hotell heter Adam&Eve og ligger i Tyrkia. Skal vi tro egenreklamen.

Det skal vel mer til enn nakne damer på reklamebildene for å gjøre et hotell sexy? Dette tyrkiske kjempehotellet hevder at de er intet mindre enn verdens mest sexy hotell. Se bildene - er du enig i vurderingen?

>> Bilder fra Adam&Eve Hotels Belek

Hvitt, stort og rent, men sexy?

Hotellet er nytt og lekkert. Med hvite, rene linjer og lekker lyssetting skiller det seg nok ut fra de fleste konkurrentene i hjemlandet Tyrkia, der masseturismen for lengst har tatt sitt klamme tak om hotellmarkedet. Hotellet har verdens lengste bar på 88 meter i følge dem selv (kan sikkert stemme) og verdens lengste svømmebasseng (sikkert mulig det også).

Strategisk plassert dame gjør kanskje dette bildet sexy? Hotellarkitekturen er i alle fall langt fra hva som oppfattes som pirrende. Foto: Adam&Eve Hotels Belek
Strategisk plassert dame gjør kanskje dette bildet sexy? Hotellarkitekturen er i alle fall langt fra hva som oppfattes som pirrende. Foto: Adam&Eve Hotels Belek Vis mer


Men verdens mest sexy hotell? Se bildene og døm selv.

Den britiske avisen The Observer sendte en journalist dit for hotellets åpningshelg. Han var alene riktignok, og opplevelsen ble kanskje farget av det, men han var uansett ikke imponert, selv ikke av gratis kondomer på badet og langbeinte russiske damer med medfølgende rike menn.

Les den fornøyelige reportasjen her.

Om hotellet

Lydterapi, selvsagt presentert med halvnaken dame som objekt. Foto: Adam&Eve Hotels Belek
Lydterapi, selvsagt presentert med halvnaken dame som objekt. Foto: Adam&Eve Hotels Belek Vis mer

Adam&Eve Hotel Belek ligger ikke langt fra feriebyen Antalya. Hotellet har 434 vanlige rom, alle på 64 kvadratmeter i størrelse. Det finnes også åtte litt større rom (80 kvadratmeter) og 16 standardsuiter på 128 kvadratmeter. Suiter med havutsikt er det åtte av, de er på hele 265 kvadratmeter. Familiesuiter med skogutsikt er det 10
av, de er litt mindre (155 kvadratmeter). Hjørnesuiter er det fire av, alle på 170 kvadratmeter. Hotellet har også en toppsuite på hele 1.000 kvadratmeter, samt flere villaer i diverse størrelser.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Alle utført i hvitt med speil og effektbelysning. Suitene har også egne badstuer. Gjester som bor i villaer eller suiter har tilgang til en egen privat strand. Hver villa har dessuten egen hage med basseng.

Det er selvsagt spa på hotellet, inkludert tyrkisk hamam, massasjer og diverse terapiformer. Det innendørs svømmebassenget er 65 meter langt, det største utendørs bassenget er 104x9 meter.

Rommene koster fra cirka 2.900 kroner per natt.

>> Bilder fra Adam&Eve Hotels Belek

Sexy eller usexy?

Hva synes du om Adam&Eve Hotel Belek? (Avsluttet)
Svært pirrende(36%) 107
Totalt usexy(34%) 101
Fint, men for minimalistisk(24%) 71
Vet ikke(7%) 20
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.