Det kan se fristende ut, men hvor varmt er det egentlig?
Det kan se fristende ut, men hvor varmt er det egentlig?Vis mer

Endelig kan badesesongen begynne!

Har du badet i år? Juli er i ferd med å bli august og hvis du fortsatt venter på årets jomfrudypp kan disse stedene være tingen!

Det har vært mildest talt vært dårlige forhold for badenymfene her hjemme. Årets sommer kan knapt klassifiseres som sommer, og det elendige været vil rett og slett ingen ende ta. Men, tro det eller ei, det finnes faktisk steder hvor temperaturen ikke burde være i stand til å skremme noen som helst!

Varmest akkurat nå!

Rogaland kniver med Aust-Agder om tetposisjonen, men fortsatt er det ikke så altfor mange steder som klarer å holde seg over den magiske 20-graders grensen. Her er listen over de mest badevennlige stedene i Norge for øyeblikket.

Varmest akkurat nå!
StedTemp.
Grindafjord feriesenter, Rogaland22
Sørlandets Nat. senter, Aust-Agder22
Hamre Familiecamp. Aust-Agder20
Lovisenberg Familiecamp. Kragerø, Telemark20
Mostranda, Tjøme, Vestfold20
Midtnes Pensjonat, Sogn og Fjordane19,5
Temperaturene er hentet inn av Reiseradioen, NRK, 26.juli.

Varmt på ditt reisemål?

Dersom du klikker på linkene ved siden av kan du se hvor det er varmt i vannet akkurat nå. Sjekk alle stedene og se om du finner ditt feriested i sommer. Eller, kanskje du heller skal satse på å komme deg lenger sørover? Sjekk de aller ferskeste restplassene til varmere strøk. Vet du ikke sikkert hvor du vil reise - la deg inspirere av våre reisebrev i reiseguiden.