Årets Reiselivsmesse på Sjøyst er i gang.
Årets Reiselivsmesse på Sjøyst er i gang.Vis mer

En messe for reiseglade

Reiselivsmessa på Sjølyst åpner i dag for publikum.

Årets reisemesse er i gang, og fra fredag klokken 14 kan alle interesserte besøke Sjølysts to etasjer som er stappet med reisearrangører, turistkontorer og informasjonstjenester. Nesten tusen utstillere deltar på årets messe, og du finner alt fra reisehåndbøker og kofferter, til informasjon om hundrevis av reisemål.

Optimistisk bransje

Reisebransjen melder om fantastisk salg i år, og en enorm interesse for utenlandsreiser. Dette gjenspeiler seg i messens innhold. Her finner du selvsagt alle store og små charteroperatører. Du vil også treffe de mer spesialiserte reisearrangørene som kan tilby skreddersydde turer. 60 land har også egne stands på messen. Spania, Hellas og Italia er selvsagt tilstede. USA okkuperer for eksempel nesten en halv etasje. Dubai og Jamaica er mindre romfrekke, men like fullt på plass. Våre naboland stiller også med mengder av informasjon. For deg som ønsker å reise i Norge, er det et vell av små og store som forteller deg hva som finnes.

Ikke nok med det: Her kan du få kilovis med brosjyrer, kjøpe reiselitteratur, bestille reiser, smake på eksotiske retter, beundre egyptisk magedans, og til og med få satt vaksiner før du drar. Litt for en hver smak, med andre ord.

Regn med kø

Hva med litt duftende oljer fra Nord-Afrika? Du finner det på Reiselivsmessen.
Hva med litt duftende oljer fra Nord-Afrika? Du finner det på Reiselivsmessen. Vis mer

I fjor var det mer enn 40.000 besøkende innom messen, i løpet av de fire dagene den var åpen. Det er ingen grunn til å tro det blir færre i år, så du kan regne med at det blir tett med folk. Messen er åpne for publikum fra fredag 12.1. klokken 14 (stenger klokken 19). Lørdag kan du komme mellom 10 og 18, og søndag åpner messen klokken 11 og stenger for godt klokken 18. Det koster 80 kroner for voksne, 50 for barn, studenter og pensjonister og 180 for en familie.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Billig ferie i siste liten?

Har du noe ferie til overs? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev! Her kan du sjekke om flyet ditt er i rute.