En herlig verden å reise i ...

Små og store nyheter og tips fra reiselivsmessen i Oslo.

Prisca Frogier trosser jetlag og kulde for å fortelle norske reisende om Tahiti.
Prisca Frogier trosser jetlag og kulde for å fortelle norske reisende om Tahiti. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Med 1.000 utstillere i to etasjer er det lett å gå glipp av godbitene. Vi har vært på reiselivsmessen i Oslo i to dager, og fått med oss det meste.

Det vi har merket oss

Vi har sett at de nord-afrikanske land er på offensiven etter en turbulent høst, spennende øynyheter fra iskalde Grønland til evigvarme Tahiti og trivelige turtips fra hele Skandinavia.

Vi har også fått tips om annerledes bosteder som ishotellet i Jukkasjärvi, danske slottshoteller og en norsk middelaldergård.

Nytt er også at det snart blir UFO-safari i Hessdalen, at Dubai holder på å bygge kunstige øyer i den Persiske gulf og at det snart kommer en konkurrent til Tusenfryds Thundercoaster i Liseberg.

På linkene til høyre finner du våre hete reisetips og nyheter fra messen.

Ut på tur?

I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Vil du bestille vanlige charterreiser, finner du disse med vårt chartersøk. Du kan også få restplassvarsling til din mobiltelefon.

Lurer du på om flyet er i rute? Nå kan du finne det ut på DinSide Reise. Sjekk vår kontinuerlig oppdaterte oversikt for flygninger med SAS, Braathens og Widerøe her. Ta også en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev.

Artikkelen fortsetter under annonsen