En ekte platebar

FUSJONSBARER: Vaskebarer, bokkafeer og frisørbarer. Kombinasjonsbarene blir stadig flere. Siste nytt fra Helsinki: En ekte platebar som selger både musikk og drinker.

Publisert
Sist oppdatert
Drinkmiksjing på platebaren vinyl.<br />
<i>Foto: Kari Sarkkinen/vinyl.fi</i> Foto: Kari Sarkkinen/vinyl.fi
Drinkmiksjing på platebaren vinyl.
Foto: Kari Sarkkinen/vinyl.fi Foto: Kari Sarkkinen/vinyl.fi Vis mer

En ekte platebar

  1. Bildeserie fra vinyl


Tom Cruise ville selge coctails og drømmer i filmen Coctail fra 1988. Siden den gang har utvalget av kombinasjonsbarene - eller fusjonsbarene og fusjonskafeene som de gjerne kalles, blitt mer og mer avanserte. Du kan vaske klærne dine mens du inntar en bedre kaffelatte, eller du kan ta en espresso mens du bestemmer deg for hvilken bok du skal velge å kjøpe.

Du har lenge kunne gått i platebar og handle plater, men det har ikke vært så mye barservering i platebutikken. Nå kan du få både plater og drinker, på baren vinyl i Helsinki.

Baren er en blanding av platebutikk og coctailbar, og åpnet i februar i år. Her kan du lytte til musikk presentert av profesjonelle platespillere (dj), og drikke drinker av friske frukter og bær, laget på stedet.

Adresse: vinyl, Yliopistonkatu 8, Helsinki, Finland.

>> Klikk her for å se bilder fra platebaren.

Morsomme kombinasjoner

Det er flere morsomme serveringssteder med biinteresser i Helsinki. Du kan dra på trikketur med ølservering, på sauna-bar, eller nå altså; på skikkelig platebar.

>> Øltrikk i Helsinki
>> Skråblikk: Da landsbykulturen kom til bygda
>> To fluer i en smekk: Om fusjonsbarer og cafeer verden rundt

Har du besøkt andre geniale eller elendige fusjonsbarer eller fusjonskaféer? Tips oss og andre lesere i diskusjonsforumet under!


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer