Elvis lever - garantert

I alle fall kan det synes slik denne uken, selv om han døde for 25 år siden.

Elvis\' gravsted, hvor han har hvilt i 25 år. Bilde gjengitt med tillatelse fra <a href=\"http://photo.net/philg/\">Philip Greenspun</a></I>
Elvis\' gravsted, hvor han har hvilt i 25 år. Bilde gjengitt med tillatelse fra Philip Greenspun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

16. august 1977 var for mange en av de svarteste dagene i historien. Da nyheten om Elvis' død kom ut i pressen, tok det ikke lang tid før spekulasjonene om hvordan, og om det i det hele tatt var tilfelle at han var død, satte i gang. Siden har The King om mulig blitt en enda mer funklende stjerne enn han noen gang var i levende live. Og død eller levende - denne uken skal kongen hylles i sin tidligere hjemby, Memphis, Tennessee.

En ukes heder

Elvis-uken begynte allerede lørdag 10. august, og varer til søndag 18. august. Her blir det Elvis-seminarer, Elvis-moteshow, Elvis-karateturnering, Elvis-måneskinnscruise og Elvis-kunstutstillinger. Dessuten blir det selvsagt musikk, rundturer og muligheter til å besøke alt av steder i Memphis man måtte forbinde med den store stjernen, blant dem selvsagt det sagnomsuste Graceland, og selveste gravplassen. Her kan du toge rundt blant relikvier og halv-helligdommer sammen med fans av alle kategorier og aldersgrupper som bærer med teddybjørner, blomster, stearinlys og bilder av Den Store Helten.

Elvisinspirert hotell

Glitter og stas på Graceland. Bilde gjengitt med tillatelse fra Philip Greenspun
Glitter og stas på Graceland. Bilde gjengitt med tillatelse fra Philip Greenspun Vis mer

Det er nok alt for sent for deg, men de som har vært tidlig ute sikret seg nok rom på boutiquehotellet med det opplagte navnet Heartbreak Hotel. Her er 128 rom innredet i Elvis' minne, med 50-talls inspirert innredning, dekor i blått og gull og innrammede Elvis-bilder på veggene. Hotellet har også fire temasuiter.

Her kan du se mer fra Heartbreak Hotel

Kommer du deg ikke avgårde til statene raskt nok, kan du følge elvisuken på nett her.

Ut på tur?

DinSide Reise har de nyttige reiseplanleggingsverktøyene.

  • Finn restplassen
    - Gjør et kupp. Flere tusen reiser legges daglig ut til lavpris.

  • Restplassvarsling per SMS.
    - Få beskjed når nye restplasser blir lagt ut for salg

  • Fergekalkulatoren
    - Få oversikten over fergeselskapenes tilbud.