Elisa Røtterud

Elisa Røtterud: Tidligere robinsondeltaker, nå sjekkedronning med egen programpost, 'Elisas univers' på TV 3. Er kun 20 år gammel men har rukket å reise mer enn de fleste. Nå drømmer den ferske kjendisen om romantikk i Venezia...

- Jeg drømmer om å reise til Venezia. Det er for meg en eventyrby full av labyrinter. Selv om italienerne bærer preg av irritasjon ovenfor endeløse strømmer av turister, er likevel byen et paradis. Ingen biler, trikker og så videre. Alt er stille, man hører bare klikkingen av sko fra trappene. Jeg elsker denne byen!

Hvor gikk den siste reisen?

- Sist var jeg i London. Det var i august i fjor. London er en spennede by. Jeg var på teater og så et stykke av Oscar Wilde som jeg likte svært godt. Turen var ikke uforglemmelig, men jeg var der ikke så lenge. Nå, neste uke reiser jeg til Kairo med bestevennen min og det blir nok bedre. Jeg gleder meg helt utrolig til denne reisen. Jeg har nemlig jobbet så mye den siste perioden, så nå skal det bli godt å komme seg ut av lille Norge for en stund...

Din beste reiseopplevelse?

Beklager – dette elementet er ikke lenger tilgjengelig.

- Beste reiseopplevelse var sommeren 1998. Da var jeg på interrail. Det var veldig gøy; klare seg i en måned i Europa med et minimalt budsjett. Traske rundt i skitne klær med en ryggsekk som eneste dyrbare eiendel. Deilig...Følelsen av frihet er typisk for interrailere. Ingen bestemmer hvor og når, det er opp til deg selv og eventuelle reisepartnere. Når reisepengene er så minimale blir man også mer kreativ. Man finner alternative steder å sove på, spise... Jeg skal reise på interrail denne sommeren også. Helt alene i den store verden. Deilig!

Og din verste reiseopplevelse...?

Verste reiseopplevelse må jeg nok ha fortrengt for jeg kan ikke huske noen. La meg nå se....Nei , jeg har visst ikke noen. Jeg er av den oppfatning at uansett dårlig vær eller krangling er det alltid gode minner fra reiser.