Ekstrem forvandling - fra trailer til hotell

Med ditt eget 5-stjerners luksushotell på hjul, er du garantert god standard uansett hvor du er.

Publisert
Sist oppdatert

Hotel móvil heter den spesielle doningen, som ser ut som en ordinær trailer ved første øyekast, men som kan forvandles til et femstjerners luksushotell ved et knappetrykk.

Det er ikke bare den gode feen i historien om Askepott som kan forvandle ting fra grått og kjedelig, til de vakreste og mest elegante ... Hotel móvil forvandles fra en trailervogn til luksushotell i løpet av 30 minutter. Tryllestaven til Askepotts gode fe vil kanskje ikke utgjøre den store forskjellen her, men hele systemet er automatisk og åpner seg ved hjelp av noen tastetrykk. Fra trailer til toetasjes hotell i løpet av en halvtime.

>> Se bilder av luksushotellet

<strong> Foto:</strong> SuiteMóvil S.L.
Foto: SuiteMóvil S.L. Vis mer

Ekstrem forvandling - fra trailer til hotell

  1. Luksushotell på hjul
<strong> Foto:</strong> SuiteMóvil S.L.
Foto: SuiteMóvil S.L. Vis mer


Det er det spanske selskapet SuiteMóvil S.L. som står bak doningen. Det moverende hotellet har 44 sitteplasser, og ni rom fordelt på to etasjer.

Åtte av rommene ligger i 1. etasje, alle med eget bad, wi-fi, flatskjerm og andre fasiliteter det forventes at et femstjerners hotellrom skal ha. Suiten ligger i 2. etasje. Den er på 20 kvadratmeter med egen terrasse og luksuriøst baderom.

Alle hotellrommene har oppvarming, luftkondisjonering, spesiell lydisolering, LCD-tv og DVD. Produsenten håper å nå de turistene som ønsker å bytte lokasjon, men likevel ha en viss standard på overnattingen. "Tilhengeren" kan også forvandles til sykehus, kontorer, omkledningsrom for filmopptak, mm. Hengeren kan festes på ethvert trailerhus.

Hotel móvil kan leies eller kjøpes. Det koster 5.000 euro (39.590 norske kroner) å leie den for en helg, eller 380.000 euro (3.008.840 norske kroner) å kjøpe den.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer