Eksotiske India fra 3.498

Er du lei restplasser til Gran Canaria og Tenerife? Nå får du restplasser til India, Marokko og Mauritius fra 3.498 kroner!

Eksotiske India fra 3.498

  1. Her kan du se prisene
Eksotiske India fra 3.498


I denne ukens reisekupp får du dessverre ingen billetter fra noen destinasjoner i landet for under tusenlappen. Likefullt kommer du deg til sydlige strøk for godt under 2.000 kroner, så det er bare å pakke Rio-tangaen eller spanjoltrusa og komme seg til stranden.

Eksotiske muligheter

Den ivrige restplassreiseren har kanskje sett seg lei på de "vanlige" turene til steder som Gran Canaria, Tenerife og Lanzarote. Nå får du Indiareiser, nærmere bestemt til Goa, for 3.498 kroner. Dette er kun fly, men søker du på for eksempel hotels.com finner du bosteder til snaue 700 kroner natten og oppover. Det bør også gå greit å finne hoteller når du kommer frem.

Føler du for å komme deg til Afrika (ikke Egypt og Tunisia denne gangen), så er Marokko et greit alternativ. Med Apollo flyr du til Agadir for 4.298 kroner til et uspesifisert bosted.

Vil du derimot til øyliv og fete strender velger du heller en restplass til Mauritius. Star Tour tar deg med hit i fjorten dager med slaraffenliv. Reisen koster 6.995, så har du lite å foreta deg fra 8. november ber vi deg vurdere en god bok på stranden her.

Mørketiden kommer

På Svalbard har mørketiden akkurat senket seg som et jernteppe. Da er det heller ikke lenge til våre nordligste fastlandsstrøk får merke det. Tromsøværingene kan nå få restplasser til Gran Canaria for 3.495 kroner. Dette er kun fly. For reise med uspesifisert bosted får du Gran Canariatur for 5.495 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Følg med prisene selv i restplassoversikten

God tur ;-)