Eksotisk og spennende

Her er de beste eksotiske reisene du får i sommer, om du satser på charterprogrammene.

Litt lenger, men langt mer spennende. Vi samlet de eksotiske anbefalingene fra charteroperatørene.

Prisma – Dubai

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Dubai i de Forente Arabiske Emirater kombinerer opplevelser, ørkenturer, fargerike markeder, palasser og festninger. Her finner du også hvite sandstrender, shopping og lekre hoteller. Flypris med British Airways får du fra kr 4.681 inklusiv flyskatter. Pakkepris med hotell, fem netter på førsteklasseshotellet Regent Palace, får du fra kr 7.590.

Apollo – Mexico

Apollo anbefaler Playa del Carmen i Mexico. Her finner du noen av verdens beste strender. Playa del Carmen er et rolig ferieparadis, men det er flere utfluktsmuligheter med hele Yucatán-halvøya klar til utforsking. For dykkerentusiaster ligger Cozumel kun en kort båtreise unna. Og så er det selvfølgelig den meksikanske maten, ølet og frosne margueritas. For to uker i fellesferien må du regne med å betale kr 8.400 inklusiv hotell.

Saga – Mexico

Mexico synes å være populært. Også Saga fremhever Playa del Carmen som sin eksotisk favoritt. Priseksempel for to uker inklusiv hotell er kr 7.895.

Star Tour – Thailand

Star Tour anbefaler en reise til Phuket i Thailand som sin eksotiske sommerfavoritt. Fantastiske strender, krystallklart og tropevarmt vann, vakker natur, vennlige imøtekommende mennesker burde være grunner nok. Thailand er videre billig å feriere i, og det er plenty med shoppingmuligheter. Fint for å kombinere late dager på stranden med aktiviteter og utfluktsmuligheter. Priseksempel: To uker på Hotell Crystal Beach i august, kr 6.995.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Star Tour anbefaler i tillegg Tunisia. Ikke så langt, men vel så eksotisk som eksempelvis Thailand og Mexico. En uke på Hotell Kaiser i badebyen Sousse koster fra kr 2.895.

Ving – Thailand

Ving følger opp Star Tours anbefaling. Kaster du deg på Ving-sjansen får du en uke på to stjerners hotell og fly tur-retur for kr 6.395 i skoleferien.

Mexico og Thailand er nevnt av flere. Er du usikker på hvilket av disse reisemålene som passer for deg? Sjekk DinSides tips og vurderinger i reiseduellen mellom Phuket (Thailand) og Cancun/Yucatan (Mexico). Du kan også finne ut mer om Thailand i vår guide.