Ekslusive og enkle husrom i hovedstaden

Vi har kikket nærmere på de dyreste og billigste blant de mange hotellene i hovedstaden. Vi gir deg prisoversikten på ti utvalgte hoteller, samt bilder og tips om hva som er særegent med hvert enkelt av dem.

På jakt etter tak over hodet i Oslo? Les videre – det er store penger å spare.

Dyrest og billigst i Oslo

Kanskje et av Oslos mest kjente hotell! Vi har tatt en titt på de litt mindre kjente også!
Kanskje et av Oslos mest kjente hotell! Vi har tatt en titt på de litt mindre kjente også! Vis mer

Fritt valg: Betal 185,- eller 2.190,- for en natt i Oslo! Selvfølgelig får du akkurat det du betaler for: For 185,- pr. natt får du et rom på Haraldsheimen i ukedagene uten dusj og wc! Oslo Plaza er fortsatt det dyreste hotellet i Oslo – i ukedagene koster en natt her hele 2.190,- hvis du ønsker et dobbeltrom – og det er rom med ”vanlig” standard! Husk at det på de aller fleste hotell vil lønne seg å bestille rom i helgen fremfor på ukedagene. Prisene i ukedagene retter seg hovedsakelig mot forretningsreisende og ligger derfor høyere.

Hotell i særklasse

På vår runde rundt til alle hotellene har vi også sett etter om hotellet hadde noe ”ekstra” å by på. Vi har ikke sett etter gale spanske kelnere eller sprellende hotelleiere, men mer etter særegne rom, unike fasiliteter og andre ting som gjør hotelloppholdet til noe mer enn bare en overnatting.

Vi sjekket disse hotellene

Vi har funnet gode valg i tre kategorier hoteller for deg som trenger husrom en natt i Oslo. Her har du oversikten over de billigste, de dyreste og de midt på treet som vi anbefaler. Klikker du på linkene ved siden av ser du hvem som kommer best ut prismessig!

15492 TARGET="_top">Oslo Plaza

Oslos ubestridt mest kjente hotell. Glass-skyskraper som tilbyr dobbeltrom fra 1250,- i weekenden. Bra beliggenhet i Oslo ved sentralstasjonen. Velg dette hvis du er ute etter et stilig førsteklasses hotell! Se prissammenligning 15487 TARGET="_top"> her!

15493 TARGET="_top">Grand Hotel

Helt siden Henrik Ibsens dager har man snakket om Grand Hotel og Grand Café. Her bor det stadig vekk statsoverhoder, internasjonale underholdningsartister og Nobelprisvinnere. Flott beliggenhet på Karl Johan! Se prissammenligning 15487 TARGET="_top"> her!

15494 TARGET="_top">Hotel Continental

Rett ved siden av Nationaltheatret finner vi Hotel Continental. Også dette er et av Oslos ypperste hotell og holder en meget høy standard. Hotellet fikk mye omtale i tiden hvor Kjell Inge Røkke faktisk bodde fast på hotellet. Vil du omgås andre kjendiser, ligger Theatercaféen i samme bygg. Baren og restauranten Annen etage ligger i (nettopp) andre etasje over Theatercaféen - en stilfull opplevelse! Se prissammenligning 15487 TARGET="_top"> her!

15495 TARGET="_top">Holmenkollen Park Hotell

Bedre utsikt over Oslo finnes neppe i hovedstadens hotellverden. I tillegg er det nok den fredfylte stemningen helt på grensen til marka som gjør at mange velger dette hotellet. Restauranten er viden kjent for sin flotte innredning! Verdt å få med seg! Holmenkollbakken ligger kun to minutter unna! Se prissammenligning 15487 TARGET="_top"> her!

15496 TARGET="_top">Hotell Fønix

Hotell Fønix ligger meget sentralt i Oslo. To minutters gange fra Karl Johan og du er fremme! Rommene holder bra mellomklasse-standard. Svært hyggelig pris på et så sentralt hotell. Se prissammenligning 15488 TARGET="_top"> her!

15497 TARGET="_top">City Hotell

City hotell ligger bare 50 meter unna Hotell Fønix - inngang Prinsens gate. Også dette hotellet har en hyggelig pris til å være så sentralt. Se prissammenligning 15488 TARGET="_top"> her!

15498 TARGET="_top">Frogner Hotell

Et annerledes byhotell like ved Frogner Kirke. Vil du bo på beste vestkant for en billig penge - ja da er dette stedet for deg. Rommene er særpregede og betjeningen likedan. Her er det atmosfære! Du spaserer fra hotellet, ned Bygdøy Allé, og er i sentrum på ca. 20 minutter. Se prissammenligning 15488 TARGET="_top"> her!

15500 TARGET="_top">Bokborgen

Ligger i et fasjonabelt strøk ved Slemdal, nærmere bestemt i et boligstrøk i Gråkamveien. Spesiell arkitektur på bygget (som også har antikvariat og bibliotek). Passer utmerket for deg som ikke vil bo midt i sentrum! Se prissammenligning 15488 TARGET="_top"> her!

15490 TARGET="_top">Haraldsheimen

Haraldsheimen er et velkjent vandrerhjem. Du finner ikke billigere overnatting i Oslo. Standarden er faktisk mye bedre enn hva prisen skulle tilsi. Hovedsakelig fire-sengs rom med køyesenger. Du må et lite stykke ut av sentrum for å finne dette. Adressen er Grefsen med utsikt over Sinsenkrysset.
Selv om det er mange rom uten dusj og wc behøver du ikke bekymre deg. I fellesdusjene er det egne avlukker for hver dusj. Rent, pent og ikke minst billig! Se prissammenligning 15489 TARGET="_top"> her!

15491 TARGET="_top">Ellingsens Pensjonat

Et fint pensjonat på Uranienborg! Bra beliggenhet bare noen minutters gang fra slottet! Her finnes ingen egen matsal, men du får 20% rabatt på Harlekin mat&vinhus i Hegdehaugsveien. Se prissammenligning 15489 TARGET="_top"> her!

Billig reise?

Ferie til over i det kalde høstværet? I vår oppdaterte restplassoversikt finner du de siste og billigste reisene som er tilgjengelig på markedet. Ta en titt i Din Reiseguide og se hva andre synes om ditt reisemål. Her kan du også legge inn karakterer selv eller skrive et reisebrev!