Ebookers.no

Ebookers har mye spennende på gang. Ryddige sider, men det kan bli irriterende tungvindt etterhvert. Terningkast tre.

Ebookers er etablert og anerkjent i Europa. Fra 1. mai i fjor var nettbyrået også på plass i Norge. Ebookers satser på formidling av rimelige flybilletter, leiebil og hotell. Målet er å bli størst i Europa, med muligheter for bestilling av alt fra flybilletter til pakkereiser.

Mye å velge mellom på Ebookers.no. Problemet er bare å velge rett.
Mye å velge mellom på Ebookers.no. Problemet er bare å velge rett. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Hovedsiden er ryddig, og bestillingsfunksjonen er enkel. Velg avreiseflyplass, datoer og skriv inn reisemål. Om det er ønskelig kan du også velge tidspunkt på dagen. Prisene blir presentert på trinn to. Det er litt tungvindt at du kun kan sjekke plasser på to tilbud av gangen. Irriterende er det også at du må igjennom opptil fem skjermer for å få en endelig pris. Og velger du feil, må du starte helt på nytt. Ebookers satser likt på salg av pakkereiser. Selskapet har kjøpt opp turoperatøren Geotours, som spesialiserer seg på storbyer i Europa, samt destinasjoner i Nord-Amerika. Per i dag kan du ikke bestille pakkereiser online, bestillingsskjemaet blir sendt som en forespørsel, og ebookers lover å være snare på å svare. Ebookers var tredje beste reisebyrå i gjennomsnittlig pris når vi testet reisebyråene forrige uke.

I tillegg til bestilling av feriereiser og flybilletter, tilbys automatisk oppsporing av gode tilbud, eller ”Prisalarm”, som ebookers kaller det. Du kan også forsøke å by på reiser – du bestemmer prisen, flyselskapet bestemmer om det er nok. Ebookers er også i ferd med å utvikle et bestillingssystem, hvor du kan velge å kun søke på reiser med ledige plasser. Som Travis, godtar Ebookers kun betaling med kredittkort.

Artikkelen fortsetter under annonsen

  • Tilbyr: Bestilling av flybilletter, leiebil, hotell. Pakkereiser, Cruise og tilleggsfunksjoner som prisalarm og reiseauksjon er også med

  • Krav til registrering: Nei.

  • Brukerstøtte: Telefon fra 09 til 17 på hverdager, 10 til 14 på lørdager. E-post skal besvares innen to timer (i arbeidstiden).

  • Avbestilling: Varierer alt avhengig av flyselskapet. Fra kr 600 til 1.000 for flybilletter. Langt lavere for pakkereiser.

  • Nettadresse: Ebookers.no

Forrige - Neste