Ebookers.no

Enkel og grei bestilling hos Ebookers.no, men lav serviceinnstilling trekker ned helhetsinntrykket av det veletablerte nettreisebyrået.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
Ebookers.no
 Foto: Ebookers.no
Ebookers.no
Foto: Ebookers.no Vis mer
image: Ebookers.no


Det britiske reisebyrået Ebookers har avdelinger i 12 land. Tjenesten er lettbrukt: flysøket er lagt ut på første side, og vi måtte deretter gjennom syv vinduer før handelen var i boks.

Alle kan søke etter priser, skal du videre til bestilling må du fylle inn fornavn, etternavn, adresse, telefon og e-post.

Du kan betale med kredittkort eller over giro (og fakse kvittering til selskapet). Selskapet sender deg ikke regning. Bestiller du med avreise fem arbeidsdager eller lenger frem i tid, betaler du 11 kroner i gebyr for post. Senere bestilling krever ekspresspostgebyr mellom 215 og 380 kroner, om du ikke kan hente billettene selv.

Tilbyr: Ebookers har både enkeltreiser med fly, leiebil og/eller hotell, samt pakkereiser i alle genrer. De har også morsomme hurtigløsninger som beste pris til og prisvarslingstjeneste. På nettstedet finner du også valutakalkulator og destinasjonsbeskrivelser.

Priser:
København: 1.025 kroner
Rio de Janeiro: 8.225 kroner

Ebookers tar reservasjonsgebyrer på 165 kroner på nett, høyere gebyrer for bestilling på telefon. Ebookers tilbyr fakturabetaling mot et tillegg på 95 kroner.

Krav til registrering: Du trenger ikke registrere deg før du skal bestille. Søk kan gjøres uten registrering.

Brukerstøtte: De har kundeservice på e-post og telefon. Åpningstider på telefon er 0830-17 (10-16), men forvent ikke å bli kongelig behandlet på telefontjenesten. Ebookers brukte 3 timer og 11 minutter på å svare på henvendelsene via e-post.

Avbestilling: Bestilling er bindende når du har trykket ok. Om billetten ikke er tatt ut av byrået, kan du avbestille - ring og sjekk. Følger flyselskapenes regler. Etter at reisen er betalt, kan ikke bestillingen endres uten avbestillingsforsikring og legeattest.

Nettadresse: Ebookers

  • Videre til neste nettreisebyrå i testen.

  • Tilbake til hovedartikkelen.
  • Lyst til å diskutere?

    Besøk vårt debattforum!