Dusj om bord på flyet!

Luksus om bord. Lange flyturer behøver ikke nødvendigvis være et fysisk og psykisk helvete. Singapore Airlines baner vei for komfort i skyene…

Ta en dusj om bord i flyet, eller legg deg ned i den helt egne og helt utstrakte seng. Eller hva med å sende og motta e-post mens du suser gjennom stratosfæren? Singapore Airlines har rykte på seg for å være en av de mest luksuriøse flyselskapene, nå satser de hardt på å vinne businessklassens tillit.

Stadig på jakt

Singapore Airlines satser hardt på å bli flottest i luften!
Singapore Airlines satser hardt på å bli flottest i luften! Vis mer

- Vi er stadig på jakt etter å forbedre tilbudet vårt, sier Derrick Chang, talsmann for Singapore Airlines til CNN.

Singapore Airlines var en av de første til å tilby passasjerer i de dyrere klassene egne senger. Nå er det blitt vanlig kost. Men muligheten for å ta seg en dusj rett før du lander, det er nytt.

- Teknologi gjør ting som dette mulig, sier Chang til CNN.

E-post fra luften

Singapore Airlines nøyer seg ikke med å tilfredstille de reisendes hygieniske behov. Svært mange som velger å reise på businessklasse har behov for å kommunisere med omverdenen, og nå skal det også bli mulig å sende og motta e-post i luften.

- Vi regner med å sette i gang tester for e-post tjenesten i løpet av året, sier Chiang til CNN.

Når de nyvinningene blir tilgjengelig er usikkert. Ønsker du å oppleve Singapore Airlines førsteklasse kan vi eksempelvis foreslå en tur til selskapet hjemby. Oslo - Singapore - Oslo får du nå for snaue 39.000 kroner...

Artikkelen fortsetter under annonsen

Billig ferie?

På jakt etter en billig ferie? Ta en titt i vår oppdaterte restplassoversikt. For å se hva andre synes om ditt reisemål, eller for å komme med dine egne meninger – sjekk Din Reiseguide. Pass også på å send inn dine beste feriebilder og reisehistorier til vår store Sommerkonkurranse der du kan vinne reisebøker, en reise og fotoutstyr.