Dubai er best

70.000 flypassasjerer har sagt sitt; Dubai har den beste flyplassen i verden. Og halsende bak kommer danskene med sitt Kastrup på fjerdeplass.

Dubai Int. Airport.
Dubai Int. Airport. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kun to europeiske flyplasser har funnet veien på topp ti listen over de flyplassene passasjerene liker best. Undersøkelsen er gjort av IATA, og er basert på intervjuer med 70.000 flypassasjerer på 51 hovedflyplasser verden rundt i fjor.

København ned

Kastrup i København gjør det godt, spesielt på grunn av shoppingmulighetene og transport til flyplassen, men må se seg slått av tre asiater i årets undersøkelse. På topp ligger Dubai, deretter følger Singapore og Hongkong. Europas kanskje mest moderne flyplass, Atens Eleftherios Venizelos, er den andre europeiske flyplassen som ligger inne på topp ti. Flyplassen er bygget med tanke på neste års sommerolympiske leker i Hellas.

Skroll ned for mer.

Best

Hvilken flyplass foretrekker du? (Avsluttet)
København Kastrup(66%) 222
Oslo Gardermoen(34%) 116
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


Her er de ti beste flyplassene:

  1. Dubai

  2. Singapore

  3. Hongkong

  4. København, Danmark

  5. Kuala Lumpur, Malaysia

  6. Incheon, Sør-Korea

  7. Aten, Hellas

  8. Vancouver, Canada

  9. Cincinnatti, USA

  10. Sydney, Australia

Kilde: USA Today

Se resultatene fra 2001.

Verktøy for reiselyst

Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!