Har du spørsmål i kofferten? Send dem til Reiseeksperten!
Har du spørsmål i kofferten? Send dem til Reiseeksperten!Vis mer

Du spør - Reiseeksperten svarer

I tiden fremover ønsker vi å hjelpe leserne med svar på reisespørsmål. Lurer du på hvor mye du kan ta med deg av varer inn i landet, hvor du må ha visum, om Thailand er fint for barn? Du stiller spørsmålene, vi forsøker å svare.

Vi får daglig spørsmål fra leserne i tilknytning til reiser og steder. Flere av spørsmålene og svarene kan imidlertid være av interesse for andre enn den som spør. Derfor starter vi nå Reiseeksperten - en ny "spalte", der du stiller spørsmål og vi forsøker å svare.

Trenger jeg visum til Cuba?

Flere lesere stiller dette spørsmålet i forbindelse med at DinSide Reises medarbeider er på Cuba. Vi kan sjekke hvem som må ha visum og hvordan du skaffer deg det om du trenger det.

Hvor mye kan jeg egentlig ta med meg til Norge uten å betale toll?

Et aktuelt spørsmål for deg som reiser, og som liker å handle med deg både vått og tørt hjem. Vi kan sjekke hva og hvor mye du kan ta med, og hva det koster om du fyller kofferten for full.

Hva koster det å spise i Thailand?

Flere og flere reiser dit selv om mange vil si at det koster mye. Kan det kanskje skyldes at levekostnadene er så lave? Vi kan fortelle deg hva det koster å spise, bo og reise rundt i dette og andre populære land.

Hvor kan jeg bestille hoteller på nettet?

Internett er den nye store reisekanalen. Det finnes et utall av muligheter, og det kan av og til være vanskelig å skille skitt fra kanel. Vi kan tipse om steder vi kjenner til og dele av våre erfaringer.

…og mer

Dette er bare eksempler på temaer du kan spørre om. Send dine spørsmål til denne adressen. Vi lover å lese spørsmålet men vi kan ikke gi individuelle svar. De temaene som vi velger å ta opp, vil du etter hvert finne som artikler og informasjon på DinSide Reise.

Artikkelen fortsetter under annonsen