Du kårer verdens beste strand!

Etter vår artikkel om verdens ti beste strender fikk vi mange henvendelser fra våre lesere som hadde synspunkter på at det var flere strender som burde vært med på listen. Vi inviterer dere derfor nå til en avstemming over de aller beste strendene i verden.

Her finner du både vår liste samt listen som våre lesere har komponert. Du kan nå gå inn på begge listene og bedømme hvilken av strendene som fortjener å være med på en ti på topp liste. Her kan du også se bilder fra alle strendene! Du kan kun stemme på strendene i listene. Har du en flott strand du vil fortelle om, kan du gjøre det i Din Reiseguide

Gi poeng!

Gå gjennom begge listene og gi poeng til tre av strendene, enten fra vår liste eller fra lesernes liste. Den beste stranden gir du 30 poeng, den nestebeste 20 poeng og den tredjebeste får 10 poeng. Du kan sende oss dine stemmer ved å klikke her! Du kan stemme frem til og med 22/5. Resultatet får du et par dager etterpå!

9424 TARGET="_top"> DinSides liste

klikk!

Lesernes liste

- les under!

9826 TARGET="_top"> Whitehaven Beach - Australia


Det er ingen tvil om at dette er en flott perle av en strand. Strendene er hvite og vannet er krystallklart med et yrende fiskeliv i havet. Les hva våre lesere mente her.

9828 TARGET="_top"> Magens Bay, St. Thomas (Virgin Islands)


Denne stranden har tidligere blitt kåret av National Geographic til en av verdens beste strender. Hva synes du? Har du vært der? Les hva våre lesere mente her.

9830 TARGET="_top"> Sørlandskysten


Flere av våre lesere mente det var en skam at vi ikke hadde tatt med våre perler langs sørlandskysten. Har du forresten sett hva den norske skjærgården kan tilby? Søgne utenfor Kristiansand kan tilby fine strender i tilknytning til en skjærgårdsferie. Les hva våre lesere mente her.

9831 TARGET="_top"> Tioman – Juara


Tioman Island – her finner du den komplette roen – flotte korallrev og fine kontraster mellom havet og de høye fjellene. Les hva våre lesere mente her.

9833 TARGET="_top"> Playa las Perlas - Cancun/Mexico


Mexico har blitt populært også blant nordmenn etter at charteroperatørene startet med reiser hit. Har du vært på Playa las Perlas? En lang og fin strand på Yucatanhalvøya. Les hva våre lesere mente her.

9834 TARGET="_top"> Long Beach/Perhentians Islands Malaysia


Ligger langt nord-øst i Malaysia, fire timer sør for grensen mot Thailand. Les hva våre lesere mente her.

9835 TARGET="_top"> Ras Mohammed/Sinai-halvøya.


Kombinasjonen av fine strender og flotte dykkemuligheter gjør at svært mange reiser hit. Les hva våre lesere mente her.

9837 TARGET="_top"> Las Dunas – Fuerteventura


Sand-dynene utenfor Corralejo på Fuerteventura har blitt vel kjent blant charterturister fra hele Europa. Stranddynene strekker seg over mange kilometer! Les hva våre lesere mente her.

9838 TARGET="_top"> Det Indiske Hav - Mosambik


Vi fikk også spørsmål om vi hadde glemt Afrika. Det siste forslaget vi tar inn er derfor Mosambique. En av de beste strendene ligger ved byen Xai-Xai. Har du vært der og vil ha Mosambique inn på listen? Stem nå! Les hva våre lesere mente her.