Du kan få 365 hotellnetter GRATIS

Ja, det kan bli deg.

<b>BO GRATIS HER?</b> Dette er ett av hotellene du kan velge å bo på, om du vinner 365 overnattinger på Radisson Blu. Avbildet er  Radisson Blu Resort & Thalasso, Djerba. Foto: Redizor
BO GRATIS HER? Dette er ett av hotellene du kan velge å bo på, om du vinner 365 overnattinger på Radisson Blu. Avbildet er Radisson Blu Resort & Thalasso, Djerba. Foto: Redizor Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Radisson Blu gir deg nå muligheten til å vinne 365 gratisovernattinger på over 200 Radisson Blu-hoteller verden over.

Alt du trenger å gjøre, er å nominere deg selv, og å fortelle hele verden hvorfor akkurat du bør vinne.

Spre søknaden

"Søknaden" med din egen utmerkede grunn til hvorfor du bør vinne, publiseres på konkurransenettsiden til Radisson Blu:
www.greatestholiday.radissonblu.com
. Du kan også bruke bilder og video for å promotere ditt kandidatur. Når det er gjort, er det bare for deg å spre ordet til alle du kjenner og aller helst også til alle du ikke kjenner - med håp om at de stemmer på deg.

Det er altså slik du kan vinne 365 hotellovernattinger: Deltageren som har flest stemmer 24. juli, vinner konkurransen. Du må imidlertid melde ditt kandidatur innen 17. juli.

Det er heller ingen begrensninger for hvor mange ganger du kan stemme på en og samme deltaker - så det beste er å kjenne noen som har mye tid til overs og som kan stemme på deg én gang per dag i den halvannen måneden som gjenstår av konkurransen.

Du kan kun stemme én gang per døgn på samme person. Du kan også stemme på deg selv!

Radisson Blu Hotel Muscat i Oman venter også på deg ... Foto: Redizor
Radisson Blu Hotel Muscat i Oman venter også på deg ... Foto: Redizor Vis mer


Dette får vinneren

Den heldige vinneren får altså 365 hotellovernattinger til fritt bruk. Du kan velge mellom drøye 200 Radisson Blu-hoteller verden over, og du trenger ikke bruke alle samlet eller på ett sted. Du har fem år på deg til å bruke gratisovernattingene - det vil si at du og din kjære kan feriere sammen med et vennepar fem uker i året i fem år - og fremdeles ha 14 hotellovernattinger til gode. Ett dobbeltrom teller for én overnatting, og du kan gi bort overnattinger til reisefølge bestående av venner eller familie. Er dere fire stykker som bor to på hvert dobbeltrom, "koster" én natt to gratisovernattinger.

Du kan ta ut maks 20 overnattinger per natt - dere kan altså være et følge på 40 stykker. Vinneren kan imidlertid ikke gi bort overnattinger til andre uten selv å være med i reisefølget. Og vinneren kan bo maks 15 etterfølgende netter på ett og samme hotell.

Gratisovernattingene inkluderer ikke frokost eller ekstrasenger. Reservasjoner må gjøres senest en uke før ankomst, og er avhengig av tilgjengeligheten av standard dobbeltrom.

Her får du femstjerners luksus til 650 kroner natten

Hvis du vinner ...

Husk å lese hele kontrakten som du godkjenner, ved påmelding til konkurransen. Der står alt du tillater, ved å delta.

Det er visse plikter som følger med å vinne:

Ifølge konkurranseregleme, aksepterer du "å være tilgjengelig i rimelig grad til ulike reklameaktiviteter i forbindelse med annonseringen av vinneren, uten å motta videre finansiell støtte eller andre rettigheter andre enn premien" (sitat oversatt fra konkurransevilkårene.)

Hvis du ikke vinner, kan du ha nytte av denne artikkelen: Gjør hotellferien billigere - slik får du hotellrabatt

Vil innkvartere hjemløse

Her er "vinnersøknadene" til de konkurrentene som hittil er ranket som topp tre i konkurransen:

- Fordi jeg vil dele det med hjemløse som fortjener et rom vinterstid. De hjemløse vil bli utvalgt i samarbeide med sosialtjenesten i Brüssel (byen min), som vil ta seg av alle logistikk-utfordringene, skriver Stany Zabinski.

- Jeg mister håret av å jobbe så hardt, og barna tar livet av meg hjemme - jeg trenger det, skriver Søren Schønnemann.

- Bamsen min ser sunnere ut enn meg. Det er ikke rettferdig! Å jobbe nonstop er mer enn jeg kan takle, skriver Bruno Weber.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!