Nå blir de tristeste filmene til Virgin Atlantic tåremerket, slik at følsomme passasjerer kan selv vurdere om de vil se filmen eller ikke.  Foto: Per Ervland
Nå blir de tristeste filmene til Virgin Atlantic tåremerket, slik at følsomme passasjerer kan selv vurdere om de vil se filmen eller ikke. Foto: Per Ervland Vis mer

Du blir mer følsom av å fly

Nå blir flypassasjerene advart før de ser triste filmer.

Publisert
Sist oppdatert

Har du merket at du blir mer følsom når du reiser med fly?

Nylig spurte flyselskapet Virgin Atlantic sine passasjerer om følelser i høyden, og resultatene viste at 55 prosent av passasjerene er mer følsomme i luften enn på jorden.

Det skriver rejseliv.dk

Merker tårevåte filmer

Virgin Atlantic har tatt svarresultatene på alvor, og har i den forbindelse begynt å merke de tristeste filmene sine, slik at følsomme flypassasjerer kan unngå å plutselig begynne å gråte blant fremmede mennesker. Det er nemlig ikke alle som synes det er like kult å strigråte ved siden av fremmede. Og det er kanskje ikke så kult å sitte ved siden av noen som hulker.

De filmene som fikk de spurte passasjerene til å gråte mest, var «Toy Story 3», «The Blind Slide» og «Eat Pray Love».

Nå skal filmene «Vann til elefantene» og «Just Go with It» bli merket med en tåreadvarsel, slik at de mest følsomme skal slippe å sippe om de ønsker det.

Les også: Disse flyselskapene mangler rad 13

Følsom på grunn av lufttrykket?

Hvorfor man blir mer følsom i luften, finnes det ingen vitenskapelig forklaring på. Det spekuleres blant annet i om trykket i kabinen kan være en mulig årsak.

Det er også kjent at våre smaksløker endrer seg i luften, noe som gjør at man smaker salt og søtt mye dårligere om bord et fly enn nede på bakken. Dette skyldes blant annet lufttrykket og luftfuktighet i flyet.

Les også: Serverer rosévin for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer