Drømmepriser

Den siste uken i mai får du sol og sommer for under tusenlappen. Nå kan du dra på ferie til Roma, Nice eller Madeira fra 795 kroner.

Vil du ha en forsmak på sommerens søte sydenliv er det gode tilbud å hente nå.  Foto: canarias-saturno.com
Vil du ha en forsmak på sommerens søte sydenliv er det gode tilbud å hente nå. Foto: canarias-saturno.com Vis mer


For den impulsive typen er de siste dagene i mai en gledelig førsommerfest. En uke på hotell i syden får du fra 1.295. Reiser du fra Bodø til Tyrkia betaler du kun 1.595 kroner for en to-ukers ferie.

De ti billigste charterturene finner du her.

Flykupp

Ukens restflybilletter får du fra 795 kroner. En rusletur langs den franske riviera eller de romantiske fontenene i Roma? Nå kan du gå sommeren i møte i Europas flotte byer for en slikk og en ingenting. Det er mye å velge mellom, men de beste prisene fant vi til Nice, Madeira og Roma.

Sjekk ut restflybillettene her.

Sommerferien 2005

Gleder du deg allerede til sommeren 2005? Nå kan du sikre deg ditt favoritthotell og reisemål. 25 mai åpner nemlig Saga Solreiser for forhåndsbestilling av neste sommers utenlandsreiser, noe som gir deg muligheten til å stå først i køen og plukke fra øverste feriehylle. Selskapet åpner opp for bestilling av 8 av sine største reisemål samt et stort utvalg av hoteller.

Saga Solreiser

Hold deg informert!

Husk at endringer kan skje fort - for å holde deg oppdatert sjekker du restplassoversikten eller bestiller meldinger på SMS.