Drømme


Sjarm

Det er ikke bare personalet som sjarmerer på Hotel Guldsmeden. Alle værelsene har himmelsenger og en ekletisk miks av funky detaljer. Enkelte av rommene har også deilige balkonger hvor en kan sole seg eller kanskje hilse på naboene i gården overfor. Hotellcafeen er berømt for sine gode mat og hyggelige stemning. Romantikk til tross: det finnes naturligvis moderne fasiliteter som Internett-tilgang på værelsene.

Hotel Guldsmeden finnes både i København og i Århus.

- Vi forsøker å lage en god atmosfære, for både voksne og barn, og det tror jeg at vi får til. For eksempel så springer direktørens tre barn rundt omkring.

De har defintivt lyktes.

Små fargerike krukker i Guldsmedens berømte morgenmadcafé.

Foto: Inga Holst Foto: Inga Holst Vis mer


Kontaktinformasjon

København
Navn: Hotel Guldsmeden
Adresse: Vesterbrogade 66
Tlf.: + 45 - 3322 1500
Pris: Enkeltrom koster 1.025 kroner, dobbeltrom standardrom 1.325 kroner. Et såkalt superiorrom koster henholdvis 1.225 og 1.525 danske kroner for enkelt og dobbelt.
Nett: Guldsmeden

Hallen hos Skt. Petri.

Foto: Hotelsktpetri.com Foto: Hotelsktpetri.com Vis mer


Industrielt, elegant og kult. Det femstjerners designhotellet i det latinske kvarteret, rett ved Skt. Petri Kirke, er innredet av kunstneren Per Amoldt. I det du går inn svingdøren forlater du funkisfasaden og ruller opp rulletrappen akkompagnert av dyprøde vegger og krukker. Vel oppe i lobbyen følger stramme linjer i kombinasjon med en retrobar. Personalet er like pent som det øvrige interiøret. Hotellet er ganske enkelt det smukkeste DinSide har sett på lenge.

Fasiliteter

Hotellet har 268 rom og 55 av dem har balkong eller terrasse. Alle rommene har tilgang til bredbånd, og er utstyrt med alle de fasiliteter som en forbinder med femsterners hoteller. Hotellet inneholder også Brasserie Bleue, Bar Rouge og Cafe Blanc. Blir du inspirert av interiøret kan du shoppe interiørartikler i forretningen nedenfor, R.O.O.M./Habitat.

Condé Nast Traveller har hotellet på sin liste over verdens 100 beste hoteller.

Kontaktinformasjon

Navn: Hotel Skt. Petri
Adresse: Krystalgade 22
Tlf.: + 45 - 33 45 91 00
Pris: Et enkeltrom koster fra 1.295 danske kroner, mens et såkalt Life Style Room koster fra 3.595 danske kroner.
Nett: Skt. Petri

Leve
Spise
Handle
>>> Tilbake til innledningen