Drømevillaer til leie

Dette er verdens beste ferievillaer. Her kan du være konge i egen villa.

Publisert
Sist oppdatert

Det som klassifiseres som verdens beste, er sjelden verdens billigste. Men at dette er blant verdens deiligste ferievillaer, hersker det kanskje ingen tvil om. Se bildespesialen og døm selv ...

Disse villaresortene er kåret til verdens beste innenfor sine områder, i den høyt ansette prisen World Travel Awards 2007.

BILDESPESIAL: Verdens deiligste ferievillaer

Her er verdens beste ferievillaer - som du kan leie om bankkontoen tillater det:

Best i Afrika:

Queen Cleopatra Villa, Savoy Sharm El Sheikh, Egypt

Bo som en egyptisk konge og dronning i Dronning Cleopatras villa. Her er inngangspartiet flankert av to søyler, og to løveskulpturer vokter inngangen. Her skal du kjenne vibrasjonene fra faraotiden, med gulkalkede vegger, utskårne hieroglyffer på veggene og håndmalt veggkunst. Villaen strekker seg over tre etasjer og inneholder blant annet spisestue med peis og bar, stue med utgang til en privat hage og svømmebasseng, fire soverom og fire bad, hvorav et master soverom med eget boblebasseng. Boblebasseng er det også på takterrassen - her kan du nyte kveldsdrinken mens du ser på stjernene.

Villaen er på 680 kvadratmeter, og det private svømmebassenget måler 3,9 x 7,7 meter.

Drømevillaer til leie


Hvor: Sharm El Sheikh, Egypt
Pris: Kun på forespørsel. DinSide har ikke fått svar fra hotellet.
På nett: savoy-sharm.com

Best i Asia:

Fuchun Villa, Fuchun Resort

Dette anlegget utstråler kinesisk ro selv på internett ... Her er flere forskjellige overnattingsformer mulig, både større og mindre hotellrom, og større og mindre villaer. De villaene som er de beste er, ifølge World Travel Awards, de som kalles Fuchun Villas. De kommer i flere størrelser, med to, tre eller fire soverom. Alle Fuchun-villaene har innendørs svømmebasseng, stue, spisestue og 24-timers tjenerservice.

Drømevillaer til leie


Hvor: Fuchun Resort, Hangzhou, Kina
Pris: 13.000 renminbi/yuan for de minste, 20.000 yuan for de største per natt, pluss 15 prosent servicetillegg (tilsvarende 9.619 nok/14.800 nok).
På nett: fuchunresort.com

BILDESPESIAL: Verdens deiligste ferievillaer

Drømevillaer til leie

Best i Karibia:

Round Hill Hotel & Villas, Jamaica

Opprinnelig en del av en ananasplantasje, men nå hotell og ferievillaresort. Populært blant Hollywood-eliten, så her er det sikkert muligheter for en kjendisprat eller to om du har flaks. Lobby-kaféen og rommene er designet av Ralph Lauren, så glem joggebuksa hjemme.

Hotellet er også blant verdens beste steder å bo, ifølge magasinet Condé Nast Travelers leseravstemning 2007.

Det er 27 privateide villaer med til sammen 74 suiter på området. Disse er for utleie, enten per suite eller du kan leie hele villaer om du er av den folkesky sorten. Det er to, tre, fire eller fem suiter i én villa, og alle har tilgang til svømmebasseng. 23 av villaene har privat svømmebasseng. Alle villaene er unikt innredet etter eierens ønsker, men alle skal ha samme gode standard. Villaene er fra 120 til 150 kvadratmeter.

For din komfort har stedet en egen putemeny: Fra graviditetspute til antisnorkepute, her kan du velge den beste puten for deg ...

Hvor: Hopewell Hanover, Montego Bay, Jamaica
Pris: I sommersesongen (15. april til 14. desember) koster hele villaer fra 820 til 2.680 dollar per natt. I vintersesongen (15. desember til 31. mars) koster det 1.250 til 4.100 dollar per natt. Men bor du tre netter, får du den fjerde natta gratis ... (I norske kroner er dette fra 4.502 til 14.713 nok i sommersesongen og fra 6.862 til 22.510 nok i vintersesongen).
På nett: roundhilljamaica.com

Drømevillaer til leie

Best i Europa:

Porto Zante Villas, Hellas

Dette er et mindre anlegg med et begrenset antall villaer. Her står privatliv og luksus i høysetet, og som gjest på villahotellet har du eksklusiv tilgang til hotellets private strand. Utsikt til Kefalonia og Det joniske hav.

Villaer i mange forskjellige størrelser, fra de minste med et soverom og areal på 70 kvadratmeter, til de største med fire soverom, 400 kvadratmeter innvendig areale og 6.000 kvadratmeter utvendig tumleplass. Det burde være nok for de fleste ...

Hvor: Tragaki, Zakynthos, Hellas
Pris: Varierer med villastørrelse og sesong. Priser fra 400 euro per døgn for de minste villaene i lavsesong, til 750 euro i høysesong. De større villaene på 320 m2 koster fra 1.900 euro i lavsesong til 3.400 euro i høysesong. Priser per døgn. De aller største villaene er kun priset etter forespørsel. (I norske kroner er det fra 3.209 til 6.017 kroner for de minste, og fra 15.244 til 27.282 kroner for de større.)
På nett: portozante.com

Drømevillaer til leie

Best i Det indiske hav:

Baros Residence, Baros, Maldivene

Du blir plukket opp på flyplassen og fraktet til hotellet i deres private speedbåt. Her blir du møtt av hvite strender, kokosnøttpalmer og tilbaketrukne villaer inne blant palmetrærne. Her kan du velge mellom forskjellige typer og størrelser villaer; fra vannvillaer helt nede ved vannkanten, til toppen av luksus i Baros Residence.

Baros Residence har stort uteområde med privat svømmebasseng og dusj, terrasser på flere kanter og selvsagt med utsikt til stranden. Villaen er på 268 kvadratmeter, og bor du her i minst fire dager, får du 24-timers butlerservice, kanapeer ved solnedgang, frokost servert i villaen, klesvask, mm.

Hvor: Baros, Maldivene
Pris: Varierer med sesong og villa. En vannvilla koster eksempelvis 930 dollar per nat i desember, 1.065 dollar fra januar til april og 679 dollar fra mai til juli. Priser per villa per døgn. (I norske kroner: fra 3.725 til 5.844). Baros Residence med privat svømmebasseng koster fra 1.165 dollar i lavsesong til 1.935 dollar i høysesong (fra 6.375 til 10.588 norske kroner).
På nett: baros.com

Denne listen er bygget på kåringen av verdens beste villaer i World Travel Awards 2007. Det er ikke kåret vinnere innenfor denne kategorien i øvrige verdensdeler.

BILDESPESIAL: Verdens deiligste ferievillaerVi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer