Drikk så mye du vil til maten i en uke for 1000 kr

Cruisepassasjerer får nå tilbudet om all-inclusive drikke på reisen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

For å kutte prisen på et cruise for passasjerene, går den engelske avdelingen av MSC Cruises ut med en ny pakkeordning på ubegrenset alkoholholdig drikke, melder Daily Mail.

Ordningen består av to pakker. Den første inkluderer ubegrensede mengder vin, øl, brus og annet mineralvann, og koster 98 pund (cirka 978 kroner) for et syvnetters cruise. Den andre pakken koster halvparten, og inkluderer ikke alkoholholdig drikke.

Alt drikke i pakkene er tilgjengelig i ubegrenset mengde ved måltider (frokost, lunsj og middag).

Stor etterspørsel

Giulio Libutti, Managing Director i MSC Cruises i England og Irland, sier følgende til avisen:

Drikke kan bare inntas under måltidene. Drinkene på dekk må du betale ekstra for.
Drikke kan bare inntas under måltidene. Drinkene på dekk må du betale ekstra for. Vis mer


- Vi har allerede sett stor etterspørsel på disse pakkene, som viser at vi tilbyr det rette produktet og svarer på kundenes ønsker.

- I disse finanskrisetider, vil folk vite hva den hele og fulle kostnaden av cruiset deres blir i forkant av avreise. Cruise har alltid gitt mye for pengene, og vi gjør det enda bedre med den nye ordningen, sier Libutti.

Ikke på den norske menyen

Line Engen Waskaas er leder for MSC Crusies i Norge. Hun kan fotelle at den norske avdelingen av cruiseselskapet ikke kjører samme markedsføringen og kampanjer.

- England kjører sine egne kampanjer, og vi kjører våre. Om du velger å kjøpe cruiset fra Norge, er det nærmeste vi tilbyr dette en suiteordning kalt MSC Yacht Club. På MSCs nye båt MSC Fantasia har du full tilgang med blant annet egen butler døgnet rundt. Men ikke på alle typer alkohol, som dyr konjakk, sier Waskaas.

Prisene på disse lugarene starter på 21 000 kroner i lavsesongen (april, tidlig i mai og oktober).

Bruker du Master Card eller annet internasjonalt kredittkort og betaler i pund, skal du ifølge MSC i England kunne bestille pakken gjennom dem.