Du kan dra til flyplassen i Düsseldorf uten at du skal reise. Foto: Düsseldorf Marketing & Tourismus GmbH
Du kan dra til flyplassen i Düsseldorf uten at du skal reise. Foto: Düsseldorf Marketing & Tourismus GmbHVis mer

Drar til flyplassen for å shoppe

Søndag er ingen hindring i Düsseldorf.

Det er ikke ofte man hører at folk reiser ut til flyplassen ens ærend for å shoppe.

I de fleste tilfeller ligger nemlig flyplassen litt for langt borte for at det skal lønne seg. Det er heller ikke alle flyplasser som har noe mer enn kiosker og kafeer utenfor sikkerhetskontrollen, og nå må du jo i tillegg ha med reisedokumentasjon for å kunne gå gjennom sikkerhetskontrollen og inn i gateområdet.

Les også: Dette bør du gjøre i Düsseldorf

Åpent 365 dager i året

Men i Düsseldorf er det faktisk helt normalt å dra til flyplassen selv om man ikke skal ut og fly. Dersom du reiser på helgetur kan søndagen ofte bli litt "amputert" på grunn av stengte butikker og handlesentre, men dette blir ikke et problem når du er i her.

Düsseldorf Internationals kjøpesenter "Die Airport Arkaden" holder nemlig åpent 365 dager i året, og det går både fort og lett å komme seg dit til og fra byen, noe som er et stort pluss.

Det tar bare ti minutter å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum, noe som er et stort pluss. Du kan velge mellom å ta trikk, buss eller taxi til byen. Taxituren koster cirka 150 kroner, mens å kjøre kollektiv koster cirka 15 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les også: Kundene hennes er veldig hårete

Kjente merker

Her har du hele 60 butikker du kan boltre deg i. Og dersom du skulle bli sulten så har flyplassen også over 40 barer og restauranter.

Die Airport Arkaden holder åpent fra klokken 07.30 til 21.00, og har blant annet følgende butikker; H&M, Esprit, Marc O'Polo, Boss, Wolford, Mango, Puma, Etro, Gant og G-star. Klikk her for å få en oversikt over alle butikkene.