Linda Øxnevads flotte barnebilde vant fjorårets sommerfoto-feriekonkurranse på DinSide. Men hva slags bilder vil leserne dele med andre i år? Foto: Linda Øxnevad
Linda Øxnevads flotte barnebilde vant fjorårets sommerfoto-feriekonkurranse på DinSide. Men hva slags bilder vil leserne dele med andre i år? Foto: Linda ØxnevadVis mer

Ditt festligste feriebilde

Send oss ditt festligste feriebilde, og vinn kameraer for cirka 20.000 kroner, eller fremkalling av hele 500 bilder!

Sommerens morsomste fotokonkurranse går av stabelen på DinSide Reise og DinSide Data i sommer. I løpet av seks runder skal vi dele ut seks kameraer, og i finalerunden vanker tre kameraer til. Dessuten vil seks vinnere få hvert sitt gavekort på fremkalling av 500 bilder. Ingenting å tape på å bli med her med andre ord!

Slik blir du med

Tema for konkurransen er "Ditt festligste feriebilde". Det kan du tolke så vidt og bredt som du vil innenfor ordene festlig og ferie. Noen synes kanskje det er festlig å sove i hengekøya? Eller hva med et blinkskudd fra en vannkrig?

Bruk kameraet, og fantasien. Du kan delta med både fotografier og MMS-bilder, slik at det virkelig bør være mulig å kapre blinkskuddene. Slik sender du inn dine bidrag:

Foto via epost: Send inn til sommerfoto@dinside.no

Bilde via MMS: Send inn bilde med kodeord MORO din tekst til 1901. Prisen per melding er 5 kroner.

Men før du sender inn bildene - les konkurransereglene under!

Konkurransen

Mange vil nok mene at dette er et ganske festlig feriebilde. Ørjan Klingens ku kom på 13. plass i fjorårets konkurranse. Foto: Ørjan Klingen
Mange vil nok mene at dette er et ganske festlig feriebilde. Ørjan Klingens ku kom på 13. plass i fjorårets konkurranse. Foto: Ørjan Klingen Vis mer


Ukevinnerne kåres 12. juli, 19. juli, 26. juli, 2. august og 9. august. Disse går rett til finalen som lanseres med siste ukevinner den 9. august.

I finalen som presenteres 16. august, vil de seks utkårede ukevinnerne få konkurranse av seks utvalgte til - slik at det blir 12 finalister som kjemper om de tre hovedpremiene. De seks ekstra utvalgte får uansett plassering hvert sitt gavekort på 500 fremkalte bilder.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Aller siste frist for å sende inn bidrag er fredag 14. august klokken 11. Vinnerne kåres gjennom juryvurderinger og avstemning, og annonseres 23. august.

Premiene

Tre hovedvinnere får hvert sitt Fujifilm F200 EXR i premie etter finale i slutten av august. Foto: Fujifilm
Tre hovedvinnere får hvert sitt Fujifilm F200 EXR i premie etter finale i slutten av august. Foto: Fujifilm Vis mer
Fujifilm Z33 WP kommer i fire farger, og kan brukes under vann ned til tre meter. Foto: Fujifilm
Fujifilm Z33 WP kommer i fire farger, og kan brukes under vann ned til tre meter. Foto: Fujifilm Vis mer


Konkurransepremiene er sponset av Fujifilm. Seks ukevinnere får hvert sitt FinePix Z33. Disse kameraene kommer i fire farger (rosa, blå, grønn og sort), er svært små og lette. De er dessuten vanntette ned til tre meter. Selges i butikker nå for cirka 1.800 kroner.

I finalen vil de tre øverste plasseringene sikre seg hvert sitt FinePix F200 EXR. Dette kameraet har også fått anbefalt produkt-stempel fra DinSide, og selges i skrivende stund for nær 3.150 kroner i butikkene.

Konkurranseregler

  1. Hver deltaker kan sende inntil 50 bilder i løpet av konkurranseperioden.
  2. Sender du på epost, velg jpg-format, og kun ett bilde med hver epost.
  3. Husk å sende med en kort beskrivelse av hvert bilde. For eksempel hva det er bilde av, hvor og hvem.
  4. Sender du på epost, legg ved fotografens navn, adresse og telefonnummer. Sender du MMS, sørg for at det er mulig å få tak i deg på nummeret du sender fra. Får ikke arrangøren innen rimelig tid tak i finaledeltakere for å få navn og adresse, må vi la finaleplassene gå til andre deltakere.
  5. Det er fotografens ansvar å sørge for at avbildede personer er kjent med, og har gitt tillatelse til, at bildene kan offentliggjøres. Er arrangøren i tvil om dette er tilfelle, vil bildene ikke bli med i vurderingen.
  6. DinSide forbeholder seg retten til å vise innsendte bilder på sine nettsider ved senere anledninger.
  7. Konkurransen er åpen for alle med unntak av ansatte og nær familie av ansatte i Aller Internett.
Trenger du fototips? Sjekk DinSides fotoskole