Ditt eget hotell

Hva med å leie ditt eget hotell neste gang du planlegger en tur til Amsterdam? Det er faktisk mulig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nederland er et land hvor man virkelig tør å gå nye veier, og dette nye hotellkonseptet i Amsterdam er noe eget - i dobbel forstand. Hotellet består av kun en suite, og dersom du er der av typen som verdsetter ekstra privatliv på ferie sikrer dette deg totalt fred uten andre sjenerende hotellgjester.

Meget sentralt

Hotellet heter Steel, og er oppkalt etter gaten det ligger i. Enkeltsuite-hotellet ligger i Staalstraat som ligger så nære det historiske sentrum av Amsterdam du kan komme. Dette betyr da også at du bor et par minutters gange fra Red Light District blant annet.

image: Ditt eget hotell


Amsterdams historisk sentrum består av tre "tidssoner", delt inn av kanalene. Den innerste seksjonen, hvor Steel hotel og det røde distriktet ligger, har stått siden 1300-tallet, den midterste seksjonen har stått siden 1700-tallet og den ytterste har bebyggelse fra det 19. århundredet og frem til moderne arkitektur.

>>Se bilder av hotellet her

Din egen leilighet

Hotellet skilter med å ha alle fasiliteter, og er etter sigende meget godt utstyrt. Her får du varme i gulvet, dusj og badekar, 26 tommers flatskjerm-TV, fullt utstyrt kjøkken og full minibar. Frokost serveres på Puccini, som visstnok skal være et kjent sted i Amsterdam for å drikke kaffe og for å spise bagels og sjokolade.

Skal du bo i suiten må du bo i minimum to netter, og da koster det:

 • 150 Euro pr natt (ca 1.243 kroner).
 • 800 Euro for en uke ( ca 6.627 kroner).
 • 3.000 Euro for en måned (ca 24.852 kroner).

  Vil du ha frokost servert på suiten må du ut med 20 euro (cirka 166 kroner) ekstra pr dag.

  >>Her er hotellene du bør besøke i år

  >>Se bilder av hotellet her  Lyst til å diskutere?

  Besøk vårt debattforum!