<strong>PÅ EUROPATOPPEN:</strong> Oslo lufthavn og Bergen lufthavn Flesland er kåret til Europas beste flyplasser på kundeservice i hver sin kategori. Bildet er fra førstnevnte flyplass. Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix
PÅ EUROPATOPPEN: Oslo lufthavn og Bergen lufthavn Flesland er kåret til Europas beste flyplasser på kundeservice i hver sin kategori. Bildet er fra førstnevnte flyplass. Foto: Gorm Kallestad/NTB scanpix Vis mer

Beste flyplass-service

Disse norske flyplassene har Europas beste kundeservice

Avinors største flyplasser er kåret til Europas beste på kundeservice i hver sin kategori.

Publisert
Sist oppdatert

Norges hovedflyplass vant prisen «Europas beste flyplass på kundeservice» i kategorien for lufthavner med mellom 25 og 40 millioner passasjerer, mens Bergen lufthavn Flesland fikk samme anerkjennelse i kategorien mellom 5 og 15 millioner passasjerer, opplyser Avinor.

Samtidig er lufthavnen i Bergen kåret til den flyplassen som har hatt størst forbedring på kundeservice i 2018.

– Dette viser at alle som jobber på flyplassene våre, bidrar veldig godt for å gi de reisende en god opplevelse, sier konsernsjef Dag Falk-Petersen i Avinor.

Det er ACI, den internasjonale bransjeorganisasjonen for lufthavner, som står bak kåringen. Grunnlaget er flyplassenes utvikling på kundeservicemålingen som foretas hver måned.

Oslo lufthavn deler prisen med flyplassene i Zürich og Dublin, mens Bergen lufthavn deler hederen med flyplassene Alicante i Spania, Bristol og Newcastle i Storbritannia, Sochi i Russland, Keflavik på Island, Luqa på Malta og Porto i Portugal.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer