Direkterute Tromsø - London

Norwegian starter direkterute mellom Tromsø og London.

Publisert
Sist oppdatert

Dette er en god nyhet for folk i Troms. Norwegian er dermed første flyselskap som åpner en direkterute mellom Nord-Norge og Storbritannia.

Norwegianflyene vil ha to ukentlige avganger, tirsdager og lørdager, og lande på London-Stansted. Turen vil ta cirka 3 timer og 20 minutter.

- Vi har lenge ønsket å gi folk i Nord-Norge en mulighet til å fly direkte til London, og den 8. desember står første fly klart for å fly nordlendinger til shopping og fotball, sa Daniel Skjeldam, rutedirektør i Norwegian, i en pressemelding.

Bra for nord-norsk turisme

- Vi er også utrolig spent på å se hva dette kan gjøre for turismen til Nord-Norge og hvilke ringvirkninger dette kan skape i regionen. Norwegian har erfaring fra å bygge opp nye markeder og vi håper nå at briter for alvor får øynene opp for Nord Norge, vår mest fantastiske landsdel.

- Potensialet er enormt, men det er også stor risiko involvert. Derfor er ruten blitt til gjennom et samarbeid mellom Norwegian, Hurtigruten, reiselivet i Nord-Norge og offentlige myndigheter, sa Skjeldam.

Prisene starter på 399,- en vei, inkludert skatter og avgifter. Salget av billettene starter torsdag klokken 14.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer