DinSide Reise tester Tusenfryd

Tusenfryd koster flesk, men byr på fornøyelser for både store og små.

Pris

DinSide Reise tester Tusenfryd

Tusenfrydbilletten koster fra kr 165 utenom høysesong. En flaske brus koster kr 20, en pølse med brød koster 24 kr og middagsbuffet koster kr 135 per person over tolv år og 70 for dem under tolv år. Alle attraksjoner er inkludert i billettprisen, men for en familie går det raskt med et par tusenlapper på en dagsutflukt til Tusenfryd. Uttallige spilleboder suger lynraskt lommepengene ut av både store og små, og maten koster langt mer enn den smaker. Med andre ord; Tusenfryd koster flesk.

Priser: Utenom høysesong kr 165 for dem under 140 cm og 195 for dem over 140. Mellom 2. juni og 19. august koster det kr 195 og 215 for henholdsvis dem under 140 cm og dem over 140 cm. Personer fra 60 år og oppover må betale kr 100. Barn går gratis.

Helhetsvurdering: Stive billettpriser, mange spilleboder og dyr mat gjør Tusenfryd til en kostnadskrevende affære. Pluss for at alle attraksjoner er inkludert i billettprisen.
Terningkast: 2

Fasiliteter

DinSide Reise tester Tusenfryd

Attraksjonene er mange og tilpasset barnefamilier med barn i alle aldere. De minste fryder seg i berg- og dalbaner i miniformat, små radiobiler og det beryktede Froskehoppet. Småskolebarna tar den helt ut i Dragen eller i den luftige karusellen Sverre. Tenåringen får sitt etterlengtede magasug i Thundercoaster og Japp Space Shot. Far kan imponere mor med å skyte på blink i et uttall spillesjapper. Tusenfryd får pluss for stor bredde i karusellmenyen og gjennomtenkt utvalg av aktiviteter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I tillegg finnes det små lekeplasser for de aller minste krabatene, badeland (åpner i juni), Vikingland, dyrepark, Morgan Kane City og scener med forskjellige typer underholdning.

Helhetsvurdering: Bredt og gjennomtenkt attraksjonsutvalg. Både store og små koser seg. Lange køer overalt da DinSide var der.
Terningkast: 5

Mat og drikke

DinSide Reise tester Tusenfryd

De mange serveringsetablissementene fokuserer hovedsaklig på pølser, burgere og pommes frites, og her er absolutt ingen høydepunkter å finne. Prisene er usannsynlig stive tatt i betrakting av så vel pølser som burgere er helt ordinære, og knapt nok det. Veggiser anbefales å ta med matpakke.

Pris:Kr 24 for pølser med lomper, kr 25 for is i beger, kr 22 for sukkerspinn.
Helhetsvurdering:Dårlig utvalg, stive priser.
Terningkast: 2

Service

DinSide Reise tester Tusenfryd

Betjeningen ved Tusenfryd har lav gjennomsnittsalder og høy serviceinnstilling. Overalt var det brede smil, kjappe replikker og en hjelpende hånd å finne. Mange serviceetablissementer kan misunne Tusenfryd denne horden av hjelpsomme og vennlige sjeler.

Tusenfryd har romslige og asfalterte veier som gjør fremkommeligheten grei for både rullestolbrukere og barnevogner. Selve området er oversiktlig og lett å finne frem på. Oppmerking og skilting gjør det lett å navigere, og det deles ut oversiktskart ved inngangen. Småbarnsfamilier kan låne traller. Det finnes flere toaletter og stellerom som jevnt over er rene og lett tilgjengelige.

Helhetsvurdering: Ryddig, greit og oversiktlig. Blid betjening.
Terningkast: 5