DinSide Reise tester Legoland

Greie priser og mye moro, gjør Legoland til en riktig feriegodbit for store og små barn.

Pris

DinSide Reise tester Legoland

Alle attraksjoner er raust inkludert i billettprisen. En småbarnsfamilie kommer dermed greit ut av det tross billettprisen pålydende 150 danske kroner for voksne og 140 kroner for barn. Tar en med egen niste – som kan fraktes i Legolands utlånskjerrer – er Legoland en forholdsvis grei økonomisk affære. Her finnes ingen pengesugende spilleboder og automater, hvilket fryder den betalendes sjel. Likevel er det muligheter til å svi av noen camillaer på de mange butikkene som selger alt fra Lego Kids Wear til peishyllenips og selvfølgelig også legoklosser. Flere restauranter i flere prisnivåer og et utall pølse- og is-sjapper som alle har lik pris: Kr 17 for et lite beger brus, kr 19 for en soft-is og kr 19 for en pølse.

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Priser: Entrépriser kr 150 for voksne, seniorer over 60 år kr 115, barn i alderen 3-13 år kr 140. Her finnes også todagers-billetter á kr 215 og sesongpass á kr 225. En softis kr 19, en brus kr 17, en pølse kr 19.
Helhetsvurdering: Overkommelige priser på så vel entré som snacks. Pluss for fravær av kostnadskrevende spilleinnretninger.
Terningkast: 4

Fasiliteter

DinSide Reise tester Legoland

Karuseller, show, flotte miniatyrmodeller og aktivitetsområder inndelt i flere temaer, gjør Legoland til en utbytterik affære for både voksne og barn. Vi lurer likevel på om Legoland klarer å tilfredsstille tenåringene som ikke for alt i verden vil la seg imponere? Flere restauranter og mange snacksstasjoner, samt atskilt picknic-område, holder tanken full under hele oppholdet. De sanitære forhold, er også utmerket: Her er aldri langt til toaletter og puslerom med bleier og stellematte. Brede fine veier og flere handikaptoaletter, trygge aktiviteter, god skilting og god service, gjør Legoland tilgjengelig for alle.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Helhetsvurdering: Aktiviteter og moro med fokus på deltakelse for alle aldersgrupper – det eneste kjedelig øyeblikk oppstod i det vi gikk ut porten da parken stengte for kvelden. Legoland har flere restauranter, butikker, eget leketøysmuseum orkestre og underholdning. Toalettene og stellerommene er mange og rene. Informasjonssenteret bistår med guiding og hotellbooking. Minibank, oppbevaringsrom og førstehjelpsstuer, finnes også på området.
Terningkast: 6

Mat og drikke

DinSide Reise tester Legoland

Flere restauranter, men alle med vekt på pølser, pizza, pasta og pommes frites. Vi måtte lete lenge for å finne en frisk grønnsak. Hvorfor må alle fornøyelsesparker servere fast food av simpleste sort? Hva er det som er så fornøyelig med pølser og pommes frites?

Legoland skal likevel ha et mikropluss for kreativ pommes frites: Den er nemlig formet som legoklosser. Selv den mest hyperaktive smårolling på tur i Legoland, får plutselig tid til å spise når den slags mat står på menyen.

Pris: Akseptabel og langt billigere enn pølsene vi kjøpte på Tusenfryd, men superbillig er det nok ikke.
Helhetsvurdering: Flere restauranter, men stor vekt på usunn fast food trekker ned. Fornøyelspark-anmelderne vil aldri mer spise pølser.
Terningkast: 4

Service

DinSide Reise tester Legoland

Blide, hjelpsomme og svært spøkefulle folk å se fra morgen til kveld. På informasjonskontoret kunne de svare på det meste i tillegg til å finne billig overnatting. God skilting og oppmerking.

Helhetsvurdering: God, blid og ikke minst oppmerksom betjening.
Terningkast: 5