Din drink er din personlighet

Øl, ikke akkurat rødvinstypen dette?
Øl, ikke akkurat rødvinstypen dette?Vis mer

Rødvin - voksen og organisert

Drikker du rødvin er du fremsynt, liker å planlegge og bekymrer deg litt for fremtiden. Du kjenner deg selv og vet hva du liker. Rødvinsdrikkere er ofte organiserte typer som for eksempel alfabetiserer cd-samlingen eller bretter undertøyet.

Kjedelige eller litt trege for noen, men organiserte og fokuserte individer med stor kjærlighet for det de liker.

På påskefjellet kjører de: Volvo stasjonsvogn


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Vodka/hvitvin - gründertypen

Forskjellen på vodka og hvitvin er at hvitvinsdrikkere representerer den eldre versjonen av en vodkadrikker. Begge typer har en liten entreprenør i seg, liker å bestemme og har en mening om alt.

Mote er er viktig for denne typen. De liker å være oppdatert på moderne ting og fashion. Hvor rødvinsdrikkere er mer enn fornøyde med å gå med fjorårets mote fra H&M, foretrekker vodka og hvitvin å trekke på årets Armani eller Versace. De har dessuten lett for å stå knallhardt på sine meninger, og være selvstendige.

På påskefjellet kjører de: Mercedes SLK eller Audi Quattro


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Tequila - utadvendt

Tequiladrikkere ble spurt hvilke type bil som ville summere personligheten deres best. Mange valgte Nissan Micra, men kunne tenke seg en ny VW Beetle. Det blir konkludert med at de fleste tequila-skytere vet at de ikke har råd til en ny VW på dette stadiet i livet, men kan antakeligvis gå for en Micra selv om de altså lengter etter en frisk liten "bille".

De er frie sjeler, og bekymrer seg lite over morgendagen og karrieremål på lang og kort sikt.

Tequiladrikkere er morsomme å feste med, glade mennesker og rett på sak. En typisk tequilaelsker er ung i oppførsel og utseende.

Kjører: Micra eller VW Beetle


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Gin - etablert

Gindrikkeren, i motsetning til tequiladrikkeren, har funnet seg selv og akseptert sin plass her i verden. De fokuserer på hjemmet, familien og venner, og er opptatt av å frakte så mange mennesker som mulig i bilen sin.

De setter pris på komforten og stabiliteten denne livsstilen gir dem. De legger vekt på forholdet, og liker for eksempel såpeopera på tv, bøker med lykkelig slutt og å redde hval. Mote går dem hus forbi.

Kjører: VW Transporter eller Renault Espace


Klikk her for å komme tilbake til hovedartikkelen.

Øl, rom og brunt brennevin - eksperimentell


Denne gruppen drikkere eksperimenterer og er konstant kreative i tanke og oppførsel. Likevel, de fleste av ideene blir aldri fulgt opp fordi de blir slaktet og forlatt til fordel for bedre ideer.

De liker jazz, media og uvanlig kunst. De føler seg opphøyet over vanlig mote, og går helst med noe så dramatisk som svart.

Sosialt så finner du dem oftest på puben nede på hjørnet, stedet som binder dem med sine røtter. Inspirasjon og oppfinnsomhet kommer fra å møte og feste med folk som er annerledes enn dem selv. Litt eksentriske i oppførselen, nyter de selvbevisst at de ser på seg selv som annerledes enn andre.

Kjører: Helst veteranbil

Tilbake til hovedartikkelen