DFDS Seaways

Fra Norge tar DFDS deg mellom Oslo og Helsingborg/København, og Kristiansand-Newcastle og Göteborg. De betjener også havner i Polen, England, Nederland og Tyskland.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
image: DFDS Seaways
image: DFDS Seaways
[Ugjyldig objekt (NAV)]

DFDS Seaways' vevsider

Rutenett
Flott rutekart som er lett å finne – og som dessuten leder deg videre til terminalinformasjon om de fleste avreise- og ankomst-punktene. Rutetabell og informasjon om tider er lett tilgjengelig og enkel å lese. Enkelt og oversiktlig å navigere seg mellom de forskjellige rutene.

Prisinfo
Priser er lett tilgjengelig, både hva gjelder ordinære og diverse pakketilbud. Egen liste, samt at du kan sjekke priser i bestillingsverktøyet. Ingen tax-free priser.

Skipene
God informasjon om skipene som trafikkerer norske havner – samt flere av skipene mellom utenlandske havner. Alt fra tekniske fakta til bilder og informasjon om restauranter, barer og lugarer. Til og med 360° visning av skipenes mest interessante steder. Informasjon om aktuell underholdning.

Reisemålsinformasjon
Her finner du informasjon og kart over de fleste fergeterminalene som selskapet trafikkerer, samt noe reisemålsinformasjon – med lenker til aktuelle vevsteder som kan by på interessante tips . Reisemålsinformasjonen er noe innfløkt å finne.

Billettbestilling
Omstendelig prosess for internettbooking; hele 8 skjermbilder måtte vi bla oss igjennom for å gjøre en fullstendig bestilling. Vi finner ingen informasjon om betalingsmåter på vevsidene, men ved henvendelse til kundeservice, får vi informasjon om at du kan betale med giro, kredittkort eller ved avhenting på terminalen.

Kundetjeneste
DFDS Seaways har egen kontaktside for e-post forespørsler. Responstiden på spørsmål: 1 time, 47 minutter.

Brukervennlighet
En navigeringsmeny vertikalt til venstre, og en horisontalt i toppen. I tillegg får du en meny å navigere i på høyre side, som endrer seg etter hva slags informasjon du i utgangspunktet søker – samt navigeringsmuligheter horisontalt i bunnen. Jevnt over et oversiktlig og brukervennlig vevsted. Kontaktinformasjon er lett å finne.

Terningkast: 5

  • Videre til neste nettsted i testen.

  • Gå til konklusjonen.