Dette er verdens største cruiseskip

Se luksusen du kan boltre deg i.

Imponerende svær. MS «Allure of the Seas» har plass til 8.000 mennesker!
Imponerende svær. MS «Allure of the Seas» har plass til 8.000 mennesker! Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Husker du den gode, gamle TV-såpen "The Love Boat" som gikk på 70- og 80-tallet?? Den gangen var det jo virkelig store greier, og samtidig som at man fikk en liten indikasjon på hvordan det var å dra på cruise i sydlige strøk.

Men dagens teknologi har heldigvis utviklet seg en del siden 1986, da såpen ble avsluttet for godt. 2. desember i fjor hadde nemlig verdens største cruiseskip, MS Allure of the Seas, sin første jomfrutur. "The Love Boat" blir omtrent som en liten prikk i forhold.

Se video nederst i artikkelen!

Bli med ombord lillesøsteren Oasis of the Seas

Plass til 8.000

MS Allure of the Seas er 362 meter lang og 66 meter bred. Den er 65 meter høy fra vannlinjen og har totalt 16 dekk. Skipet har totalt plass til 6.318 gjester, men regner man med besetningen på litt under 2.400, er det plass til cirka 8.000 mennesker.

Båtreisen går til Caribien, og i løpet av denne turen har du mulighet til å gjøre det aller meste du har lyst til. Verdens største cruiseskip kan kanskje minne litt mer om en storby enn en båt.

Her kan du bade, shoppe, spille basket, trene, klatre, gå på kino, biblioteket, se isshow, vannshow, gå på tur i Central Park ... Listen er uendelig lang!

>>>Se bilder av Allure of the Seas her!

Leie suite til 80.000 kroner

Dersom du er blant dem som liker litt ekstra luksus, kan du alltids leie "The Royal Loft Suite". Denne suiten er den aller største og går over to etasjer, og har en prislapp som får deg til å svimle .

For en uke koster det mellom 60.000 og 80.000 kroner for to voksne og to barn. Men ikke tro at det er lett å få leid denne, selv om den er rådyr. Det er faktisk ganske stor rift om den, så det gjelder å være ute i god tid.

På vanlige rom er ikke prisen så hårreisende som du skulle tro, men det avhenger selvsagt på sesongen og hvor du reiser fra. Et kjapt søk på nettet viser at en uke på luksusrom koster mellom 13.420 og 22.490 kroner i mai, men du kan også finne vanlige rom til 6.000 kroner.

Slik er det om bord MS Allure of the Seas. Se video!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer