TO TUSEN: Det billigste dobbeltrommet på Golden Well kommer på 2.000 kroner per natt. Foto: Golden Well
TO TUSEN: Det billigste dobbeltrommet på Golden Well kommer på 2.000 kroner per natt. Foto: Golden WellVis mer

Dette er verdens beste hotell

Luksuriøse Golden Well i Praha.

Planlegger du ferie til Praha og er glad i luksus, bør du vurdere en natt på hotellet med stor H.

Golden Well, eller U Zlate Studne som det heter på tsjekkisk, er ifølge TripAdvisors brukere verdens beste hotell.

5.000 for en natt

Golden Well ligger like ved Borgen i Praha, og tilbyr tydeligvis en form for luksus som slår an blant gjestene.

"En oase av luksus, hotellrommet var luftig, smakfullt innredet og med en fantastisk utsikt over Praha" og "hotellpersonellet var fantastisk" er noen av kommentarere fra TripAdvisors brukere, som har kåret verdens 25 beste hoteller.

Velger du det billigste rommet tilgjengelig en tilfeldig valgt natt i juli, kan du få tilgang på tsjekkisk luksus i form av et dobbeltrom med frokost til rundt 2.000 kroner. Velger du derimot full pakke, koster deres Rudolf II-suite 5.300 kroner for en natt på dobbeltrom. Priser er innhentet på hotellets hjemmesider.

Les også: Dette hotellet er ikke helt som andre hoteller

Gresk andreplass

Det er et gresk hotell som kommer på andre plass i TripAdvisors kåring over de beste hotellene, mens Marokko kaprer tredjeplassen. Anastasis ApartmentsSantorini skal ha fantastisk service og uslåelig utsikt, som sikrer dette hotellet topp to-plasseringen.

Tredjeplassen på lista, Riad Le Calife, ligger i Fes i Marokko er et gjestehus som ifølge TripAdvisor kombinerer tradisjon med moderne fasiliteter. Dessuten skal hotellets takterrase tilby fantastisk utsikt over byen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flere europeiske hoteller er blant topp 25 i TripAdvisors rangering, deriblant Al Ponte Antico Hotel i Venezia, La Villa Marbella - Charming Hotel i Marbella og Hotel Princehof Bruges i belgiske brugge.

Frister fjernere destinasjoner, er også hoteller i Mexico, Thailand og Jamaica å finne på lista over de 25 beste hotellene.

Les også: Ikke alt dekkes av reiseforsikringen