Disse damene sørger for at flyturen blir så behagelig som mulig. Foto: Etihad Airways
Disse damene sørger for at flyturen blir så behagelig som mulig. Foto: Etihad AirwaysVis mer

Dette er verdens beste flyselskap

Etihad Airways er valget om du skal opp i luften, skal vi tro reisebyråagenter.

Hvilket flyselskap yter den beste servicen og gir passasjerene den beste reiseopplevelsen?

Det er det Etihad Airways fra De forente arabiske emirater som gjør, skal vi tro reisebyråagentene. For andre år på rad kommer flyselskapet på førsteplass i World Travel Awards' kategori for flyselskaper. Etihad Airways vinner også prisen for beste førsteklasse.

World Traveler Awards' vinnere blir stemt frem av reisebyråagenter fra hele verden. Prisene deles inn i en rekke kategorier, og tar for seg både flyselskaper, hoteller, ferieresorter osv.

Les også: Norwegian skaffer seg drømmeflyet

Til Midtøsten, Asia og Australia

At Etihad Airways har en fantastisk førsteklasse er ganske irrelevant for de fleste. Vi flyr ikke førsteklasse, uansett. Men siden flyselskapet også vinner som beste flyselskap, går vi ut fra at det er en ok opplevelse å fly på økonomiklasse, også. Etihad Airways har sin hovedbase i Abu Dhabi, og har direkteruter til flere av de store europeiske byene. Dersom du skal til Australia eller Sørøst-Asia, kan du fly med Etihad.

Skuespilleren Katrina Kaif er britisk indisk, og en stor stjerne i Asia. Hun er "brand ambassador" for Etihad Airways. Foto: Etihad Airways
Skuespilleren Katrina Kaif er britisk indisk, og en stor stjerne i Asia. Hun er "brand ambassador" for Etihad Airways. Foto: Etihad Airways Vis mer
Slik ser førsteklassen til Etihad Airways ut. Foto: Etihad Airways
Slik ser førsteklassen til Etihad Airways ut. Foto: Etihad Airways Vis merForøvrig kan vi jo nevne at verdens beste økonomiklasse er det Cathay Pacific Airways som kan tilby, ifølge World Traveler Awards 2010.

Beste businessklasse får man hos Virgin Atlantic Airways. Singapore Airlines, som har vunnet pris for å være det beste flyselskapet tidligere år, tilbyr passasjerene det beste underholdningssystemet, skal vi tro reisebyråagentene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

World Travel Awards har også kåret Europas beste flyselskap. Her er det KLM som vinner i år. I fjor var det Lufthansa som fikk denne prisen.

Her er et utdrag av prisene:
- Verdens beste flyselskap: Etihad Airways
- Verdens beste europeiske flyselskap: KLM
- Verdens beste nord-amerikanske flyselskap: American Airlines
- Verdens beste sør-amerikanske flyselskap: TAM Airways
- Verdens beste asiatiske flyselskap: Malaysia Airlines

På nett: World Traveler Awards