Dette er et mobilt hotellrom

Et helt nytt mobilt hotellrom som kan smekkes opp hvor som helst.

Sov ute i det fri (nesten). Foto: Travelodge
Sov ute i det fri (nesten). Foto: Travelodge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er den britiske hotellkjeden Travelodge som har lansert det mobile hotellrommet, som også kan karakteriseres som en krysning av et hotellrom og et telt. Travelpod heter konstruksjonen, og den er Travelodges bidrag til den nye "glamping"-trenden.

"Glamping" er den glamorøse versjonen av camping, for dem som ikke går i grilldress og hører på Vikingarna.

Stoler du på hotellstjernene? Det burde du ikke

Travelpoden skal kunne reises hvor som helst der man kan reise telt. Travelodge håper nok at glamorøse festivalgjengere skal falle for konstruksjonen.

Selve konstruksjonen måler 6x2,4 meter, og vinduene er av gjennomsiktig polycarbon. Innvendig er boksene utstyrt med air condition, flatskjerm-tv med dvd-spiller og diverse filmer, en dobbeltseng, teppe - og et lite bad med biodo.

Reiselysten? Sjekk ut våre storbyguider!

Hotellrom i det fri

Hva synes du om det mobile hotellrommet? (Avsluttet)
Supert, en genial idé!(53%) 431
Artig, men vil folk ha det?(39%) 317
Heller telt eller campingvogn.(8%) 65
Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger.


310 kroner døgnet

En Travelpod bestilles per døgn, og leveres ferdig oppsatt hvor som helst i Storbritannia. Prisene starter på 26 pund per natt (cirka 310 kroner), og hver Travelpod har sengeplass til to.

- Vi vil gjøre våre hoteller tilgjengelige hvor som helst, sa en talsperson for Travelodge til den britiske avisen The Guardian.

- En dame ville ha 20 av dem til hagebryllupet sitt. Folk vil gjerne bestille i forbindelse med musikk- og sportsarrangementer. En mann ville ha et til en innsjø i Lake District, fordi han skulle fri til kjæresten der.

Enn så lenge finnes altså bare disse mobile hotellrommene i Storbritannia. Men kanskje noen av hotellkjedene i Norge lar seg inspirere?

Se hvordan verdens dyreste suiter ser ut